'
Tu știi care sunt articolele esențialele pentru mamă și copil?

Nașterea unui copil trezește la viață multe amintiri și reînvie o serie de tradiții. De exemplu, bunicii și străbunicii de odinioară erau nevoiți să-și legene copiii în brațe sau pe picioare, iar la igienă foloseau accesoriile pe care le aveau la îndemână. Din fericire, mămicile și copiii de astăzi pot să se adapteze mai ușor când vine vorba de o astfel de experiență, dat fiind că există o varietate largă, inovatoare și specializată de accesorii și esențiale mama și copilul pentru fiecare nevoie în parte, care le facilitează interacțiunea încă din prima zi de viață.

Putem afirma, așadar, că astăzi e o adevărată plăcere să devii mamă și să te pregătești pentru contactul cu puiul tău. Iar după, te vei bucura de un milion de provocări care mai de care mai inedite și de o mulțime de momente pe care le vei transforma în memorii de preț pentru vremea în care veți înainta împreună în vârstă.

Prin intermediul categoriei mama și copilul poți găsi la Drool tot ceea ce ai nevoie ca să treci cu bine peste cele 9 luni miraculoase în care aștepți venirea pe lume a bebelușului tău, dar și să-i oferi acestuia o dezvoltare armonioasă la fiecare nouă treaptă a vieții sale.

  • Îngrijire și igienă copii

  • Cădițe bebeluși

  • Prosoape baie bebeluși

  • Scutece copii

  • Olițe

  • Pișoare copii

  • Reductoare - capace WC copii

  • Perne pentru gravide și alăptare

  • Centuri postnatale

  • Haine alăptare și lenjerie intimă

  • Articole pentru gravide

Îngrijire și igienă copii

Puiul tău va rămâne copilul mamei indiferent de vârstă. Iar grija față de el se va face remarcată în orice situație, indiferent că abia a împlinit câteva zile de când e venit pe lume sau că atinge frumoasa vârstă a adolescenței. Oricare îți vor fi nevoile și dorințele de mămică grijulie, la Drool ți-am pregătit o categorie specializată din care poți alege multe accesorii pentru îngrijire și igienă copii și bebeluși.

Descoperă brandul Agnotis care vine cu detergenți și produse cosmetice destinate îngrijirii pielii sale sensibile, dar și minunatele accesorii oferite de către BabyJem, Rotho-Baby Design, Fehn și mulți alții, care-ți oferă prin intermediul nostru o varietate de organizatoare, articole utile pentru baie și îngrijire personală.

Cădițe bebeluși

Având un corp mic și fragil, mai că-ți este teamă să-l atingi în primele zile, nu-i așa? Sfaturile mămicilor experimentate sunt binevenite, dar lucrurile se schimbă atunci când ești pusă în fața faptului împlinit și ai de-a face cu o personalitate aparte. Lasă adevărații experți să te îndrume și hai să transformăm împreună acest ritual magic în cel mai frumos moment pe care-l petreci alături de puiul tău!

Prin intermediul unor cădițe bebeluși ergonomice de la BabyJem, Sobble sau Rotho-Baby Design, nu va mai trebui să-ți faci niciun fel de griji, chiar dacă este primul tău bebeluș și nu ai niciun fel de experiență. Vei observa că acoperirea grijilor micuțului tău devine un act intuitiv când ai la îndemână o cădiță de baie cu o construcție ergonomică, specializată, cu suprafață anti-alunecare, ușor de montat și de folosit.

Prosoape baie bebeluși

Mai prejos nu trebuie să fie nici momentele de după baie când vă puteți juca împreună în timp ce pregătești bebelușul de culcare. Îi poți alege special un prosop de baie din muselină sau 100% bumbac, fie un prosop 2 în 1 cu păturică bebeluși, pe care le găsești în magazinul nostru online.

Fillikid, Kreis Design SENSILLO și multe alte branduri pe care le-am ales cu atenție îți pun la dispoziție prosoape baie bebeluși clasice sau multifuncționale cu un design simpatic care să atragă inclusiv atenția celui mic astfel încât să închei cu succes rutina de îngrijire, fără niciun compromis, disconfort sau chiar plânsete.

Scutece copii

Scutecul reprezintă accesoriul esențial din viața bebelușului tău. Multe mămici întâmpină dificultăți în a-și găsi acel sortiment perfect de la care pielea micuțului să nu se mai confrunte cu alergii, roșeață, ba chiar răni care-l jenează pe termen lung. Multitudinea de mămici din comunitatea Drool aprobă și recomandă cu căldură scutece copii hipoalergenice Agnotis, cele din molton sau muselină, dar și scutecele chiloțel.

Scutece copii Agnotis

La fel de plăcute și grijulii cu pielea bebelușului sunt și scutecele reutilizabile de la Qmini și Bacioland, precum și chiloțeii antrenament care sunt ideali pentru micuții care ajung la vremea în care trebuie să fie învățați la oliță. Nu conțin materiale toxice sau substanțe cu potențial alergen, așa că sunt perfect sigure și confortabile.

Olițe

Mai repede decât te-ai și așteptat, vine și momentul în care copilul trebuie pregătit pentru adolescență și viața de adult. Un prim pas e trecerea la olițe și renunțarea la scutec, un moment destul de important atât pentru părinți, cât și pentru copii. 

Ca să-l convingi mai ușor poți folosi o oliță simpatică și inedită cum sunt aceste olițe muzicale de la BabyJem. Dispunem bineînțeles și de olițe clasice frumos colorate, mini toaletă cu oliță, sunete și lumini Fillikid, toalete tip oliță cu animăluțe și multe alte modele interesante, toate cu design ergonomic și comod, perfecte chiar și pentru fetițele răsfățate.

Pisoar baietei

Pișoare copii

Chiar și cei mai pretențioși băieți vor descoperi cum se folosește corect și adecvat toaleta în momentul în care vor avea primul lor contact cu pișoare copii simpatice destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-3 ani. Și nu, nu trebuie să-ți faci griji că vei fi nevoit ca părinte, să faci alte modificări în structura casei. Pișoarele se montează fără efort prin intermediul unor ventuze specializate și sunt ușor de îndepărtat și de curățat odată ce băiețelul tău și-a finalizat tabieturile.

Reductoare - capace WC copii

Reductoarele sunt accesorii foarte practice ideale în perioada când cel mic s-a dezvoltat suficient de mult încât are abilitatea de a-și face nevoile la toaletă, dar are nevoie de un mic ajutor pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Printre cele mai populare branduri de reductoare-capace WC copii de la Drool se regăsesc Rotho-Baby Design și MyKids care au cele mai variate modele, din materiale moi și confortabile.

Dacă ți-ai propus să-i înveți de mici să folosească toaleta corespunzător, poți opta și pentru reductoarele prevăzute cu scară sau pentru perna transformabilă reductor care poate fi utilizată și de către mămici în timpul sarcinii, pentru reducerea disconfortului asociat cu dureri de spate, dureri de picioare etc.

Perne pentru gravide și alăptare

Aminteam adineaori de către nevoile mămicilor în devenire care nu sunt întocmai puține, dar sunt ușor de acoperit odată ce descoperi universul drool.ro. Printre cele mai importante lucruri pe care o astfel de femeie trebuie să le aibă la dispoziție se regăsesc pernele pentru gravide și alăptare care oferă o mulțime de beneficii - diminuează durerile asociate cu dezvoltarea copilului în burtică, asigură o poziție corectă în timpul alăptării și bineînțeles, contribuie la un somn mai liniștit.

Perna alaptare BabyJem

Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru o viitoare mămică, acesta este garantat sugestia de care aveai nevoie.

Centuri postnatale

După naștere, corpul poate fi ajutat să revină mai ușor la forma inițială prin intermediul unor centuri postnatale de la BabyJem sau al pantalonului modelator cu talie înaltă ce îndeplinește aceleaşi funcții. Aceste accesorii vor sprijini zona în care a avut loc operația și vor contribui la refacerea musculaturii cu mai multă ușurință, confortul din primele săptămâni ale recuperării fiind semnificativ îmbunătățit.

centura postnatala

Haine alăptare și lenjerie intimă

Odată la câteva ore, bebelușului i se face foame. Așa că trebuie să fii pregătită în orice moment să-i îndeplinești această nevoie primară. Îți poți simplifica și de această dată aceste nevoi folosind haine alăptare și lenjerie intimă specială. Lenjeria dedicată mămicilor după naștere oferă confort, modelează și se adaptează formei corpului aflată în schimbare.

În categoria cu haine alăptare și lenjerie intimă vei găsi așadar multe modele de sutiene pentru alăptat și sutiene 2 în 1, chiloți și seturi de chiloți, pijamale drăguțe cu care vei putea alăpta ușor la maternitate, dar și acasă, precum și centuri abdominale care oferă susținere sau șaluri pentru alăptat.

Articole pentru gravide

În cele din urmă, îți prezentăm și categoria noastră specială cu articole pentru gravide unde vei găsi periodic o mulțime de accesorii care să te ajute să te bucuri de fiecare moment al sarcinii. Pe lângă multe dintre produsele deja menționate pe care ți le poți folosi chiar și după naștere, găsești în stoc și un suport centură de siguranță specializat pentru gravide.

Odată ce burtica începe să crească, îți poate fi mai dificil să te deplasezi cu mașina. Așa că această centură se va dovedi a fi de un real ajutor ca să-ți asiguri o poziție optimă în timp ce conduci sau te afli pe locul pasagerului. Un beneficiu major al acestei centuri BabyJem e faptul că previne riscul unui avort spontan și apariția unor dureri musculare, dar și faptul că e compatibilă cu orice tip de automobil.

Acum că ai făcut cunoștință cu subcategoriile prezente în pagina mama și copilul, dar și cu o parte din produsele inovatoare pe care le poți găsi în portofoliul nostru, nu rămâne decât să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine sau cele cu care ai certitudinea că vei face o surpriză minunată unei viitoare mămici. Oricare îți va fi alegerea, noi suntem pe deplin convinși că vei impresiona cu ușurință.

Comentarii