'
Ghidul complet al produselor pentru alăptare pentru mamele începătoare

Perioada alăptării este un capitol unic în viața mămicilor, îndeosebi la cele începătoare care descoperă alături de puiul lor cele mai frumoase și puternice sentimente. În tot acest timp se formează o legătură unică între cei doi, atașarea la sân producând o apropiere inegalabilă ce cea mai importantă ființă din viața copilului - mama. 

Dacă te afli aici, înseamnă că nu a mai rămas mult timp până când îți vei surprinde minunea sau te afli exact la început când în jurul tău circulă multe sfaturi de la rude și prietene, o serie de mituri, dificultăți, care nu fac decât să te îngrijoreze și mai mult și totodată te fac să-ți pui întrebări dacă ceea ce faci este bine. Noi suntem de părere că nimeni nu știe mai bine ca o mamă, cum se îngrijește un copil, chiar și atunci când vine vorba de momentele în care trebuie să alăptezi.

Dar îți vom oferi mici trucuri și sfaturi care într-adevăr, te pot ajuta să ai parte de de o experiență mult mai frumoasă, cu mai puține griji. 

  • Sunt pregătită pentru orice! Chiar este esențial să folosesc produse dedicate în timpul alăptării?

  • Îndrumar privind alăptarea: ce produse sunt esențiale în timpul alăptării?

    • Perna pentru alăptat

    • Sutienul pentru alăptare fără întărituri

    • Șal pentru alăptare cu fereastră

    • Maieu pentru alăptare

  • BabyJem - brandul care te ajută în creșterea micuțului de la A la Z

  • Alte accesorii care te vor ajuta pe parcursul alăptării

    • Tampoane pentru sâni

    • Crema pentru mameloane

    • Pompa de sân electrică

    • Set de pungi pentru stocarea laptelui matern

    • Cupa de colectare lapte matern

Sunt pregătită pentru orice! Chiar este esențial să folosesc accesorii în timpul alăptării?

Unele mămici sunt foarte puternice din punct de vedere psihologic atunci când se gândesc la cum va fi perioada de după naștere și experiența lor. Dacă și tu faci parte din această categorie, te felicităm și te încurajăm să-ți menții moralul sus. Există soluții pentru orice!

Desigur, garantat ai deja o listă generoasă în ceea ce privește necesarul pentru maternitate, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct - să achiziționezi hăinuțe, scutece, produse de îngrijire, poate chiar să amenajezi camera bebelușului și să cumperi articolele necesare pentru atunci când mergeți la plimbare. Toate acestea înseamnă costuri, iar mămicile responsabile vor încerca să le reducă pe cât de mult cu putință. 

Așa că este o întrebare esențială dacă toate aceste accesorii moderne apărute astăzi pe piață sunt cu adevărat necesare în timp alăptării. Îți putem garanta că, articolele specializate pentru alăptare pe care le găsești la Drool.ro nu sunt un simplu moft. Ele au menirea de a-ți facilita întregul parcurs și de a te ajuta să te simți confortabil odată cu fiecare masă pe care i-o oferi copilului tău. 

Produsele pentru alăptare sunt recomandate de către medici și specialiștii pediatri, contribuind la binele tuturor părților implicate. Sunt ușor de folosit și îți oferim și accesorii la prețuri avantajoase ca tu să te poți concentra și pe alte achiziții existente pe lista de cumpărături.

Îndrumar privind alăptarea: ce produse sunt esențiale în timpul alăptării?

Alături de specialiștii cu care colaborăm ți-am pregătit și un ghid cu produse esențiale pe care să te asiguri că le ai la îndemână atunci când alăptezi. Ele sunt oferite de către BabyJem, un brand dedicat îngrijirii micuțului tău încă din primele zile de viață, prin accesorii de calitate, certificate, care sunt plăcute la atingere și ușor de folosit.

  • Perna pentru alăptat

Perna pentru alăptat 2 în 1 Nursing Pillow îți va schimba instantaneu modul în care alăptarea este pricepută, îndeosebi din prisma confortului. Prin designul său ergonomic, această pernă ajută micuțul să aibă o poziție corectă, oferindu-i susținerea de care are nevoie. Te vei putea poziționa și tu mai confortabil, ceea ce-ți va permite să contribui inclusiv la reducerea efortului fizic, implicit la prevenirea și/sau ameliorarea disconfortului prin care corpul trece după naștere. Desigur, pe Drool vei găsi mai multe tipuri de astfel de perne pentru alăptat, iar tu o poți alege pe cea care consideri că ți se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

  • Sutienul pentru alăptare fără întărituri

În această perioadă când sânii sunt mai voluminoși, sensibili și dureroși, vei avea nevoie și de un sutien special care să-ți faciliteze alăptarea, dar care totodată să-ți permită să te bucuri de mai mult confort. 

Soluția constă în acest sutien alăptare cu cupe și fără întărituri care este practic un dispozitiv medical menit să încurajeze menținerea unei posturi corespunzătoare, dar și pentru a modela bustul corespunzător în această perioadă în care corpul trece prin numeroase schimbări pentru a reveni la normal. Materialul este unul moale, plăcut, fără întărituri sau tije clasice care pun presiune pe zona sânilor.

  • Șal pentru alăptare cu fereastră

Adesea în timpul alăptării se poate întâmpla ca micuțul să adoarmă, drept un sentiment de liniște, împlinire și satisfacție pe care-l are după o masă copioasă. Acest lucru e perfect normal, desigur. Însă, atunci când ieși la plimbare sau când ai musafiri în vizită, iar bebelușul cere de mâncare dar nu vrei să te simți stânjenită când faci acest lucru în public, te poți folosi de un șal pentru alăptare cu fereastră. E făcut dintr-o țesătură fină, care-i permite să respire și vă asigură amândurora o intimitate deplină.

  • Maieu pentru alăptare

Un alt produs vestimentar pe care te poți baza cu încredere în perioada alăptării este și acest maieu pentru alăptare. Perfect în zilele călduroase când ieșiți la plimbare, dar și acasă, acest maieu prevăzut cu bretele subțiri, cu cleme, e ușor de manevrat astfel încât să-ți alăptezi puiul de fiecare dată când acesta simte nevoia fără a fi nevoită să te dezbraci de fiecare dată. De apreciat este și efectul modelator pe care-l conferă în zona burții.

BabyJem - brandul care te ajută în creșterea micuțului de la A la Z

Pe drool.ro vei găsi o mulțime de articole marca BabyJem concepute special pentru această perioadă delicată din viața voastră. Și, pe lângă accesoriile deja menționate care vor asigura cel mai bun confort de până acum, lista articolelor esențiale poate continua. 

Specialiștii recomandă ca la fiecare alăptare să-ți îngrijești sânii corespunzător punând accent pe igienă. Astfel, bustul ar trebui să fie spălat delicat și tapotat ușor folosind un prosopel din materiale naturale (bumbac îndeosebi), iar produsele cosmetice ar trebui aprobate de către medicul tău înainte de utilizare.

Suplimentar, pentru igiena micuțului te poți folosi de șervețele umede delicate, de batistuțele din bumbac și prosoapele din muselină, precum și de salteluțele comode și accesorii pentru îmbăiere (olițe, reductoare, cădiță etc.), dar și multe alte articole BabyJem cu care rutina lui zilnică și completă de îngrijire va fi una relaxantă și sigură.

Alte accesorii care te vor ajuta pe parcursul alăptării

Pe lângă cele menționate deja, iată câteva accesorii suplimentare care te vor încânta și care-ți vor oferi și mai mult sprijin în perioada alăptării.

  • Tampoane pentru sâni

După alăptare, sânul poate secreta în continuare mici secreții de lichid, ceea ce poate deveni incomod și inestetic, mai ales atunci când ieși în public. Folosind Bacioland tampoanele pentru sâni îți poți asigura o protecție și o igienă sporită a bustului. Sunt confecționate din material moale, subțire și plăcut care nu este sesizabil prin haine. 

  • Crema pentru mameloane

Bazată pe 3 ingrediente naturale non-toxice și hipoalergenice, crema pentru mameloane este un produs esențial pentru mămicile care vor să amelioreze disconfortul din zona sânilor. Se poate folosi încă din al 3-lea trimestru de sarcină și contribuie la calmarea sânilor, asigurând totodată o piele moale și catifelată.

  • Pompa de sân electrică

Dacă trebuie să pleci la drum lung și micuțul va trebui să rămână singur acasă cu cei apropiați, atașarea la sâni e dificilă sau sânii tâi se confruntă cu durere datorită volumului sporit de lapte, pompa electrică pentru sâni va deveni un produs minune pentru bunăstarea ta. Menirea sa e să stimuleze lactația și să extragă laptele mamar, ce poate fi ulterior stocat sau pus la dispoziția bebelușului prin alte modalități de hrănire.

  • Set de pungi pentru stocarea laptelui matern

Stocarea laptelui în exces se recomandă a fi făcută în ambalaje specializate, cum sunt pungile concepute special pentru păstrarea laptelui matern. Spre deosebire de alte metode de depozitare, aceste pungi nu permit pătrunderea aerului sau a umidității, contribuind activ la păstrarea proprietăților nutritive pe care le are laptele mamar. 

Sunt o soluție perfectă pentru a putea avea mereu la îndemână laptele de care cel mic are nevoie atunci când nu poate fi alăptat în mod direct, dar și dacă dorești să donezi din excesul de lapte pe care-l produc sânii tăi persoanelor care trec printr-o serie de dificultăți și nu pot alăpta la cerere. 

În concluzie, chiar dacă perioada alăptării nu e nicidecum una ușoară, ci mai cu seamă una plină de provocări atât pentru tine, cât și pentru cel mic, prin intermediul accesoriilor potrivite pe care le vei găsi ușor pe drool.ro fiecare clipă se va transforma într-o experiență plină de emoții, memorabilă, fără stres, griji și disconfort.

Comentarii