'
Top cele mai bune carucioare 3 in 1


Când vine vorba de alegerea celui mai potrivit cărucior pentru micuțul tău, nu trebuie să ai în vedere doar aspecte referitoare la dimensiune, culoare și design. 

Dincolo de a face alegeri care să vizeze siguranța, un factor absolut vital pentru un cărucior, încearcă să optezi și pentru acele modele de cărucioare care îți oferă garanția utilizării îndelungate, astfel încât să nu fie nevoie să achiziționezi unul în fiecare an.

Din aceste motive, alegerea celui mai bun se poate dovedi a fi un proces destul de solicitant. Și ce te faci atunci când vezi că nu este vorba doar de alegerea unui cărucior, ci și a unui landou și scaun de mașină? 

Ei, bine, lucrurile pot fi simplificate printr-o singură achiziție. Este vorba de cărucioarele 3 în 1, proiectate astfel încât să integreze, în caracteristicile lor, tot ce-ți trebuie pentru a te bucura de plimbări reușite alături de micuțul tău.


Cele mai bune cărucioare 3 în 1



Când vine vorba de cele mai bune cărucioare 3 în 1, bineînțeles că totul se rezumă la gusturile proprii și la ceea ce-i place micuțului. 

După ce te-ai hotărât asupra unui model care îți pare a îndeplini toate caracteristicile de siguranță și confort, analizează lucrurile mult mai în detaliu. Spre exemplu, este important să acorzi atenție și materialului din care este realizat căruciorul, deoarece el definește rezistența acestuia.

Pe de altă parte, grosimea roților este un factor esențial în amortizarea șocurilor mecanice cauzate de drumul denivelat și pietriș. Verifică integritatea frânelor, mobilitatea roților, existența unei huse anti-insecte și de protecție împotriva razelor solare. 

Cele mai bune cărucioare 3 în 1 sunt cele care îndeplinesc cele mai multe condiții în ceea ce privește siguranța și confortul micuțului tău. Descoperă recomandările noastre pentru cele mai bune 5 cărucioare 3 în 1 de pe piață:


Carucior Chipolino Electra 3 in 1 silver cu cadru alb

Acest cărucior 3 în 1 cu cadru alb este ideal pentru acele plimbări în natură alături de cel mic pe o vreme însorită de primăvară. Materialul textil de culoare închisă este potrivit pentru a ascunde eventuale lichide vărsate pe suprafața sa, iar rucsacul inclus te va ajuta să iei cu tine tot ce dorești.


Carucior Chipolino Elite 3 in 1 lilac

Acest cărucior este alegerea potrivită pentru tine dacă vrei să te bucuri de utilitatea sa, dar și de culoarea frumoasă, dacă ești fan culoarea violet. Creat cât mai ușor de folosit, îți va fi util indiferent dacă mergi în parc sau pe munte.


Carucior Chipolino Emotion 3 in 1 white graffiti

Acest cărucior 3 în 1 poate fi folosit chiar și pentru copii cu greutatea de maxim 15 kg. Scaunul auto poate suporta 13 kg, iar landoul 9 kg. Îl poți plia rapid și este un produs foarte compact.


Carucior Chipolino Piruet 3 in 1 pine cu sezut rotativ

Acest cărucior 3 în 1 de culoarea verde-marin este ideal pentru tine dacă vrei să utilizezi un produs multifuncțional care îți oferă și un cadou: o geantă modernă, fashion care te va ajuta să arăți și să te simți bine în pielea ta oriunde te-ai duce alături de cel mic.


Carucior Chipolino Havana 3 in 1 black diamond

Căruciorul din imagine este ideal pentru nou-născuții până la  o greutate de maxim 22 kg. Are un cadru ușor, rezistent care te va ajuta să ai parte de el pentru o lungă perioadă. Designul modern te va ajuta să te bucuri de utilitatea sa, în afară de aspectul atrăgător.


Carucior Chipolino Havana 3 in 1 anthracite

Acest cărucior 3 în 1 este extrem de versatil și te ajută să ieși cu copilul la cumpărături, să te plimbi și să mergi cu mașina complet în siguranță.


Carucior Set 3 in 1, Crysta, cadru din aluminiu, Black Diamond

Dacă îți dorești și design atractiv, și utilitate, tocmai ce ai găsit căruciorul perfect. Arată bestial și este multifuncțional.


Carucior 3 in 1 Peg Perego Book 51 Titania Primoviaggio SL, 0-22 kg, Futura Quartz, Gri

Cu un design ușor diferit de ce știai până acum, acest cărucior este extrem de util pe timp de ploaie deoarece îl protejează perfect pe cel mic de stropii reci.


Carucior sport Daisy Basic, cu husa de picioare, Black & Ginger Orange

Căruciorul sport care să te ajute să alergi rapid de la locuința ta la cumpărături, la o prietenă, în parc sau în drumeții cu minim de efort.


Carucior Set Sena, cos auto inclus, cadru aluminiu, pliere compacta, Grey Marble

Acest cărucior are ceva din farmecul celor de demult, acele cărucioare în care milenialii au început să exploreze lumea exterioară.


Carucior 3 in 1 Peg Perego Veloce, Primoviaggio SL, 0 - 22 kg, Graphic Gold, Negru / Bej

Îmbinând utilul cu plăcutul, acest cărucior are un pic de eleganță pe care femeile nu vor niciodată să o lase deoparte, nici măcar când își plimbă copilul cu căruciorul.


Carucior Set 3 in 1, Crysta, cadru din aluminiu, Denim Blue

Acest cărucior este unul extrem de versatil, iar asta se poate vedea încă din poze. Pe lângă cărucior ai inclusă și o geantă pentru mămicile interesate de fashion.


Carucior 3 in 1 Peg Perego Veloce, Lounge, 0 - 22 kg, Red Shine, Rosu

Roșu să te placă moșu, era o vorbă bătrânească. Acest cărucior sigur te va scoate în evidență pe orice stradă sau în orice parc.


Carucior 3 in 1 Baby Merc Zippy Q - ZQ161C - Cadru Alb

Dacă te uiți la acest cărucior cu o minte creativă, ai putea spune că arată ca o cochilie de melc, fapt ce îl ajută să ofere o protecție sporită bebelușului de razele Soarelui.


Căruciorul 3 în 1 de mai sus este suficient de compact cât să ocupe cel mai redus spațiu, dar destul de spațios pentru cel mic fie că vrei să-l pui în scoică, landou sau în cărucior.


Mod de utilizare pentru top cărucioare 3 în 1



Deși poate părea greu de utilizat un astfel de cărucior 3 în 1, trebuie să știi că, de fapt, utilizarea lor este extrem de intuitivă. Fie că vorbim despre a ieși la plimbare cu cel mic în parc sau oriunde altundeva, de a-l plimba cu mașina sau într-un landou, în spații inaccesibile unui cărucior, o astfel de alegere se dovedește a fi mult mai practică decât orice alt tip de cărucior disponibil pe piață. 

Scaun auto, landou și cărucior pentru copii, toate aceste 3 posibilități sunt parte integrantă a aceluiași dispozitiv. Detașabile și ușor de asamblat înapoi, le poți folosi oricând, sub orice formă dorești. Scaunul auto se asamblează în autoturism și este prevăzut cu centuri de fixare, deoarece siguranța celui mic este cel mai important factor. Landoul, în funcție de caz, poate fi oricând folosit pentru a te plimba cu micuțul oriunde dorești.


Factori de care să ții cont când alegi un astfel de cărucior



Dacă iei în considerare achiziționarea unui astfel de cărucior, trebuie să acorzi atenție maximală aspectelor privitoare la siguranță. Astfel, asigură-te că opțiunea aleasă dispune de certificare sau, cel puțin, de omologare. 

Nu vei dori să achiziționezi un cărucior la mâna a doua sau care prezintă semne de uzură, chiar dacă se comercializează la un preț mult mai mic. Siguranța celui este cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în considerare.

Apoi, asigură-te că materialul din care este realizat căruciorul este unul rezistent, ușor de curățat, care nu se va deteriora rapid. Cu siguranță îți dorești ca această investiție să fie una de lungă durată, fără să fie nevoie achiziționezi un alt model la anul.

 De altfel, dacă faci alegerea potrivită, vei putea utiliza același model și în situația în care, în viitor, va apărea un nou membru în familie. De asemenea, poți oricând cere părerea și sfaturile unei persoane avizate în domeniu.


Accesorii must have



Un cărucior 3 în 1 nu este complet dacă nu are și accesorii suplimentare care să-i scoată în evidență caracterul practic. 

Spre exemplu, dacă facem referire la scaunul auto, poate vei dori să dispui și de o husă ușor de spălat, întrucât este posibil ca cel mic să mai verse, din când în când, lichide și mâncare pe el. 

Deoarece scaunele auto sunt realizate din materiale mai sofisticate, moi și confortabile, sunt mult mai greu de întreținut și spălat.

De asemenea, poți să iei în considerare și ideea de a achiziționa un coș de cumpărături integrabil, modern, huse pentru de picioare, pentru ploaie și, dacă modelul de cărucior nu are integrat, huse anti-insecte. 

Dacă ieși la o plimbare lungă, poate ar fi inspirată ideea de a achiziționa și un suport pentru sticlă sau pahar, pentru a-ți fi mult mai ușor să te hidratezi atunci când simți nevoia.


Întreținerea căruciorului



Când vine vorba de întreținerea căruciorului, lucrurile stau destul de simplu. Vei vrea să fii cât mai atent cu manevrarea lui, deoarece, astfel, riști să nu te bucuri prea mult de el. 

De aceea, depozitează căruciorul întotdeauna într-un spațiu deschis, aerisit, pentru a evita acumularea de praf și îmbibarea acestuia în materialul textil.

De asemenea, încearcă să ștergi căruciorul de praf și de eventualele reziduuri din exterior ori de câte ori te întorci de la o plimbare cu micuțul tău. Folosește un aspirator micuț pentru a curăța materialul textil al scaunului și căptușeala. 

În aceeași măsură, nu evita să cureți și roțile căruciorului, folosind șervețele umede sau o cârpă curată.


Sfaturi pentru părinți în alegerea căruciorului potrivit



Căruciorul potrivit este cel care îndeplinește criteriile maxime de siguranță și confort. Nu este îndeajuns să arate doar bine și să aibă o estetică atrăgătoare. 

Aceste detalii devin nesemnificative în cazul în care modelul ales este deficitar în ceea ce privește siguranța, factor absolut esențial pentru cel mic, și confortul, care poate defini calitatea unei călătorii și plimbări.

Alege acel model de cărucior care este ușor de manevrat, al cărui scaun auto poate fi instalat ușor și al cărui landou poate fi cărat cu ușurință în orice circumstanțe. 

Un cărucior 3 în 1 este alegerea de care ai nevoie nu doar pentru a economisi bani și timp, ci și pentru a-i oferi micuțului tău tot ce-i trebuie pentru a se bucura de călătorii și plimbări de neuitat. 

De aceea, ți-am oferit un top carucioare 3 in 1 2020 pentru a alege cel mai potrivit produs pentru tine. Cel mai bun cărucior este cel care te ajută la ce ai nevoie și îți place ca design. Alege cu grijă!

Comentarii