'
Care este cea mai potrivită geantă pentru mămici?

După nouă luni de așeptare, ai în sfârșit puiul în brațe și abia aștepți să mergi cu el la plimbare? Există un lucru de care nu te poți lipsi: geanta pentru mămici, în care poți pune tot ce ai nevoie pentru a avea grijă de bebelușul tău oriunde te-ai afla.

După timpul petrecut acasă, a sosit momentul să ieși pentru prima dată cu bebelușul tău. O vizită la bunici sau o scurtă plimbare în parc sunt ocazii perfecte pentru a începe să vă bucurați de noi momente împreună. 

Probabil că ești entuziasmată și puțin nedumerită, îți dorești ca totul să fie pus la punct, să ai cu tine tot ce îți trebuie. Ei bine, înainte de a pleca, este o idee bună să organizezi totul pentru a nu fi nepregătită. Dar pentru asta vei avea nevoie de o geantă, în așa fel încât să ai totul la îndemână, exact ca acasă.

Alegerea genții pentru mămici este foarte importantă, așa cum o știe fiecare mămică, deoarece presupune o decizie importantă asupra unui articol care te va ajuta foarte mult în viața de zi cu zi ca mamă.

Din experiența noastră, știm că pentru a pleca din casă cu un bebeluș vei avea nevoie de o mulțime de lucruri: scutece, creme, șervețele, suzete, suporturi pentru suzete, haine de rezervă, biberon.. Totul depinde de vârsta bebelușului. 

După cum poți vedea, geanta pentru mămici îți va servi la orice vârstă a bebelușului. De la nou-născut până când nu mai merge în cărucior și chiar și mai târziu, căci orice copil, atunci când pleacă de acasă, ajunge mereu să aibă nevoie să folosească șervețele, ceva de mâncare, apă...

Din toate aceste motive, alegerea unei genți pentru mămici bună este o decizie importantă pe care trebuie să o iei. Nu știi pe care să o alegi? Îți vom oferi câteva sfaturi utile în acest sens:

Sfaturi utile pentru a alege geanta pentru mămici potrivită

Pentru început, este important să știi cum să alegi cea mai bună geantă în funcție de nevoile tale. Există o gamă largă de genți pentru mămici la drool.ro, însă îți recomandăm ca geanta să îndeplinească aceste cerințe:

1. Să fie impermeabilă.

Imaginează-ți că plouă și cauți ceva în geantă... nu cred ca vrei ca geanta să nu fie impermeabilă.

2. Să fie ușor de transportat și confortabilă.

În cazul în care, la un moment dat, nu poți transporta geanta în căruciorul bebelușului, ea trebuie să fie ușor de transportat și foarte confortabilă.

3. Să fie compartimentată inteligent.

Geanta pe care o alegi ar trebui să aibă multe buzunare și compartimente, pentru a-ți fi de ajutor în a organiza mai bine lucrurile bebelușului. De asemenea, dacă are un număr mare de buzunare interioare, vei găsi mai ușor ceea ce ai nevoie. Te asigurăm că este un aspect important, căci atunci când cel mic va avea nevoie de suzetă sau de biberon, este foarte util să ai obiectele bine organizate în compartimentele lor și să le găsești rapid, în orice moment.

4. Să aibă o curea lungă sau să fie stil rucsac.

Un alt aspect de care te sfătuim să ții cont este ca geanta să poată fi atârnată pe umăr sau să aibă două curele care se trec pe umăr, pentru a putea fi transportată în spate.

5. Să poată fi curățată cu ușurință.

În sfârșit, dar unul dintre cele mai importante aspecte, este ca geanta să poată fi spălată și petele să se îndepărteze ușor. Credem că îți poți imagina singură un număr infinit de situații în care poți murdări geanta sau o poți chiar păta. Din acest motiv, este de preferabil ca ea să poată fi curățată cu ușurință. Sau, de ce nu, poți cumpăra două genți pentru mămici și, în caz că se murdărește una, în timp ce se usucă o poți folosi pe cealaltă. 

6. Și nu în utimul rând, să se potrivească stilului tău.

Elementele esențiale care nu trebuie să lipsească din geanta pentru mămici

Ce să pui în geantă? Dacă ți-e teamă că s-ar putea să ratezi ceva, iată o listă cu articole care nu ar trebui să lipsească niciodată dintr-o geantă pentru mămici:

Scutecele

Scutecele vor fi de cea mai mare importanță și este necesar să ai mai multe de rezervă atunci când pleci cu bebelușul. Noi te sfătuim să pui întotdeauna în geantă cel puțin cinci. Astfel, chiar dacă ieși pentru o perioadă scurtă de timp, nu trebuie să depinzi de numărul de scutece pe care le ai în geantă pentru a pleca acasă. În acest fel te vei simți confortabil și nu va trebui să stai stresată. 

Biberoanele

Cu siguranță nu mai este nevoie să-ți spunem de ce ai nevoie de biberoane. Aceeași logică ca și în cazul scutecelor, deci e musai să ai cu tine două biberoane.

Produsele pentru igienă

Fiecare știe cum este mai bine să-și curețe copilul, unele preferă șervețelele umede, altele vor prefera prosoapele din bumbac. Nu contează ce folosești pentru a-l curăța pe bebeluș, ceea ce contează este că trebuie să pui în geantă și produsele destinate igienei.

Hăinuțele de schimb

Un alt element foarte important este schimbarea hainelor. Trebuie să ai cu tine întreaga ținută a unui bebeluș: șosete, body-uri, pantaloni, bluze, tricouri etc. Nu uita să iei cu tine și o pungă de plastic pentru a pune hainele murdare.

Păturica

Pentru a înveli bebelușul atunci când este frig, vei avea nevoie de o păturică. Probabil vei avea nevoie de un astfel de accesoriu și pentru alte întrebuințări, de exemplu dacă cel mic vomită. Oricum, vei descoperi singură o altă utilizare a unei pături.

Masa de înfășat portabilă – dacă geanta nu are deja un astfel de accesoriu

Mesele de înfășat portabile sunt, de asemenea, esențiale atunci când trebuie să schimbi scutecul copilului. Aceste mese de înfășat sunt impermeabile și pliabile, astfel încât să ofere confort bebelușului și manevrare ușoară.

Încărcătorul de telefon

Te sfătuim să lași loc și pentru încărcătorul de telefon. Crede-ne, ne vei mulțumi.

Suzeta

Trebuie să ai cu tine o suzetă în plus dacă bebelușul tău folosește.

Jucăriile 

Jucării pentru dentiție, jucării zornăitoare sau muzicale...ele vor servi pentru a-i capta atenția micuțului tău și pentru a-l distra.

Mâncarea pentru cel mic

Indiferent că cel mic consumă doar lapte, fie că este deja la diversificare și ai nevoie de mici gustări, te vei simți mult mai bine dacă vei pune în geantă mâncare.

Bavetica

Este ideal un astfel de accesoriu atunci când pleci undeva cu micuțul tău.

Crema cu factor de protecție solară – mai ales vara

O mamă precaută are nevoie și de așa ceva! Știi doar că pielea bebelușului este foarte sensibilă și trebuie protejată cât mai bine de razele UV nocive.

Tipuri de genți: argumente pro și contra

1. Geanta clasică

Dintre modelele de genți pentru mămici, cel clasic este cel cu baretă scurtă, ce poate fi purtat peste umăr. Cu unul sau două buzunare mari în față și compartimente în interior, acest tip de geantă poate fi foarte confortabilă pentru a ține lucrurile la îndemână, dar puțin incomodă pentru situații precum: atunci când te apleci pentru a așeza copilul în mașină, deoarece poate aluneca de pe umăr. Și asta poate fi destul de enervant.

2. Rucsacul

Geanta rucsac este o opțiune bună, mai confortabilă poate pentru că nu alunecă de pe umăr. Sunt mămici care preferă rucsacuri, clasice sau de maternitate, pentru că le găsesc mai confortabile și practice întrucât pot transporta mai multe obiecte fără ca greutatea să fie un impediment și au brațele libere pentru a ridica copilul. Cu toate acestea, deoarece nu sunt la îndemână ușor, poate fi puțin incomod să scoți ceva în grabă. 

3. Geanta pentru tați

Pentru tații moderni, acum există și genți masculine în care pot transporta lucrurile bebelusului, eliberând-o pe mamă de acea sarcină. Deși în acest caz, trebuie să fii foarte atentă, pentru a nu uita nimic atunci când muți lucrurile din geanta ta în cea a tatălui. 

4. Geanta de transportat în căruciorul bebelușului

Această opțiune poate fi foarte practică pentru a încărca toată greutatea în cărucior și a rămâne complet liberă, deși este mai mult concepută ca un accesoriu decât ca o geantă.

Ce brand să alegi pentru geanta de mămici?

De foarte multe ori, să recunoaștem, confortul nu este sinonim cu eleganța, mai ales când vine vorba de gențile pentru mămici. Exact asta a vrut să desființeze Skiddou, un brand internațional specializat în articole pentru mămici și copii, care a creat genți speciale care să combine perfect confortul sporit cu eleganța .

Bazându-te pe Skiddou nu vei avea doar o geantă confortabilă și încăpătoare pentru tine și copilul tău, ci și un accesoriu șic și de bun gust care să se potrivească ținutelor tale. 

De ce să alegi gențile pentru mămici Skiddou?

  • Sunt realizate cu materiale de cea mai înaltă calitate;
  • Sunt testate în laboratorul acreditat internațional Bureau Veritas;
  • Materialele folosite în gențile pentru mămici, cât și în toate produsele Skiddou sunt sigure și lipsite de substanțe nocive;
  • Sunt impermeabile și durabile, rezistența și impermeabilitate fiind testate în laborator;
  • Majoritatea modelelor de genți pentru mămici Skiddou au un buzunar impermeabil pentru hainele murdare, care asigură igiena corespunzătoare;
  • Gențile pentru mămici Skiddou au o mulțime de buzunare;
  • Toate gențile pentru mămici Skiddou sunt însoțite de o saltea portabilă de înfășat, deci nu va trebui să mai cumperi și un astfel de accesoriu;
  • Se pot atașa de orice model de cărucior și sunt ușor de curățat, fiind create din țesături speciale „Easy to Clean”. Așadar, în cazul în care vei murdări geanta Skiddou de pete de lapte, cafea sau altele, va fi necesară doar curățarea acelei zone cu o cârpă, iar pata va dispărea imediat.

Sperăm că ți-am fost de folos cu informațiile pe care ți le-am oferit, iar dacă vrei să afli mai multe despre produsele pe care ți le-am prezentat mai sus, te așteptăm pe drool.ro. Pe curând!

Comentarii

Articole similare