'
Top 10 accesorii auto indispensabile pentru copii

Călătoriile cu mașina, împreună cu cei mici, sunt o reală provocare?

Oricine are copii cunoaște bine provocările cărora trebuie le să facă față atunci când călătorește cu mașina cu cei mici. Cu toate acestea, părinții începători nu sunt întotdeauna conștienți de aceste provocări, mai ales atunci când problema implică accesorii auto capabile să ofere mai multă siguranță, confort și distracție copiilor lor în timpul călătoriilor.

Călătoria cu copiii într-o mașină este destul de complicată, în primul rând pentru că ei se pot plictisi repede și pot obosi, așa că este necesar să-i ajutați, prin diverse mijloace, să se distreze și să se simtă confortabil.

Pentru cei mai mici din casă, călătoriile lungi cu mașina înseamnă câteva ore de oboseală și plictiseală. Ei pot adormi în primele minute sau pot petrece întregul drum întrebând „Cât mai avem până ajungem?”. 

Din acest motiv, vă recomandăm zece accesorii auto concepute pentru a-i distra pe copii și a le facă călătoria cât mai ușoară, confortabilă și distractivă. Cu aceste accesorii auto cu care vă puteți echipa mașina cu siguranță veți reuși să le garantați celor mici o călătorie cât mai fascinantă:

10 accesorii auto pe care trebuie să le aibă o familie cu copii

Iată care sunt cele zece accesorii care vor face diferența atunci când veți călători cu mașina cu cei mici:

1. Suport pentru susținerea capului

După cum știți cu siguranță, drumurile pe care călătorim nu sunt întotdeauna în stare bună, un factor care face ca unele zguduituri să fie pur și simplu inevitabile în timpul călătoriei. Problema este că acest lucru poate fi dăunător pentru copii - mai ales pentru cei mai mici, care sunt încă în dezvoltare.

Pentru a evita disconfortul, durerile musculare și problemele și mai grave pe viitor, ideal este să achiziționați un suport pentru susținerea capului celui mic, care să împiedice balansarea capului în în stânga și în dreapta la fiecare curbă sau gaură în șosea.

La drool.ro vă putem ajuta să vă echipați mașina cu un astfel de accesoriu. Puteți alege dintr-o gamă variată de suporturi pentru susținerea capului, care mai de care mai moi și mai confortabile pentru cei mici. Experții recomandă brandul BabyJem care se bazează pe calitate și inovație, calități care au câștigat încrederea generațiilor de familii de-a lungul timpului.

Beneficiile achiziționării suportului pentru susținerea capului copilului:

  • Cu ajutorul acestui accesoriu auto, somnul copiilor în timpul călătoriei nu este deranjat;
  • Facilitează postura corectă;
  • Se adaptează anatomiei gâtului copilului;
  • În plus, este acoperit cu catifea moale, care este detașabilă, și poate fi strânsă sau lărgită cu ușurință datorită cataramelor reglabile;
  • Este potrivit pentru copiii de toate vârstele;
  • Este foarte ușor de instalat și utilizat;
  • Este disponibil într-o mulțime de culori.

2. Oglindă retrovizoare

Chiar și după ce ați urcat copiii în scaunele auto corespunzătoare, este necesar să fiți cu ochii pe ei pe tot parcursul călătoriei. Până la urmă, printre multiplele situații posibile, copiii se pot mișca și ajung să compromită protecția echipamentelor de siguranță.

Astfel, un alt accesoriu care face călătoriile mai sigure este oglinda retrovizoare pentru copii, special concepută pentru a verifica în permanență micuții care stau pe scaunele auto montate pe angrenajul de pe bancheta din spate. 

Această oglindă, care urmează să fie aplicată pe tetierele din spate sau pe lunetă, reflectă imaginea din oglinda retrovizoare a șoferului, permițându-i acestuia să monitorizeze copilul fără a fi distras de la conducere. 

Beneficiile achiziționării unei oglinzi retrovizoare:

  • Mecanism simplu de montare;
  • Design rezistent;
  • Oferă protecție copilului;
  • Permite șoferului să observe mișcarea celui mic fără a fi nevoit să-și distragă atenția de la trafic.

3. Parasolar auto

Pielea copiilor este mai sensibilă decât cea a adulților. Pentru a proteja pielea copiilor în timpul călătoriei cu mașina, este important să aveți un parasolar auto potrivită pentru vehicul, care poate avea chiar și imprimeuri cu desenele animate preferate ale celor mici. 

Îngrijirea sănătății copilului ar trebui să fie constantă - și asta se aplică, desigur, și atunci când vă aflați în mașină. Deoarece pielea sensibilă a celor mici are nevoie zilnic de protecție împotriva razelor ultraviolete, este necesar un parasolar auto. 

În acest fel copiii sunt complet adăpostiți de soare și de razele UV. Totodată, parasolarele auto reduc supraîncălzirea în mașină, mai ales pe timpul verii, când acest lucru este clar necesar.

Parasolarele auto se instalează cu ușurință folosind ventuze și sunt foarte rezistente. Mai mult decât atât, parasolarul auto poate fi pliat sau deschis oricând, chiar și de către cei mici.

De asemenea, dacă în mașină este cald și nu vreți să abuzați de aer condiționat de teamă că cel mic nu va răci (mai ales dacă transpiră când doarme, ceea ce este foarte probabil), îl puteți cu ajutorul acestui accesoriu. La drool.ro există diverse tipuri de parasolare auto din care puteți alege.

Beneficiile achiziționării unui parasolar auto:

  • Este realizat din material special, cu factor de protecție solară;
  • Se adaptează ușor la toate ferestrele, datorită dimensiunilor reglabile;
  • Nu permit pătrunderea luminii și a căldurii și nu îi deranjează pe cei mici;
  • Unele branduri sunt tematice după desenele copiilor, ceea ce ajunge și să distragă atenția copiilor;
  • Aceste parasolare își păstrează mereu forma lor netedă, nu opturează priveliștea.

4. Protecții pentru centura de siguranță

Nu putem uita că și pielea copiilor, mult mai sensibilă decât cea a adulților, are nevoie de protecție. Prin urmare, indiferent dacă se află în mașină sau în scaunul auto, această protecție pentru centura de siguranță previne iritațiile provocate de centura de siguranță a mașinii și asigură confortul copiilor. 

Pe site-ul nostru există multe modele de seturi de protecții pentru centura de siguranță, dar vă lăsăm pe voi să răsfoiți paginile dedicate acestor accesorii auto.

Beneficiile achiziționării unui set de protecții pentru centura de siguranță:

  • Asigură confortul celor mici;
  • Sunt fabricate din materiale care previn iritația;
  • Sunt compatibile cu toate modelele de centuri;
  • Design armonios;
  • Se fixează cu ușurință. 

5. Suport auto pentru telefon sau tabletă

În mașină, dacă cei mici nu dorm, trebuie să-și distragă atenția într-un fel. Prin urmare, este esențial să aveți toate accesoriile necesare pentru a-i face să se joace și să se distreze, de la jocuri și jucării, până la gadgeturi mai tehnologice precum tablete sau mini console. Important este ca acestea să nu pună în nici un fel în pericol siguranța copiilor. 

Dintre accesoriile auto care indispensabile în călătoriile cu mașina punctăm suportul auto pentru telefon sau tabletă care poate fi montat pe tetiera scaunelor din față, astfel încât să transforme dispozitivele electronice în mici ecrane de televiziune.

Cu acest tip de accesoriu, copiii se distrează urmărind cele mai bune desene animate sau filme pentru copii.

Beneficiile achiziționării unui suport auto pentru telefonul mobil/tabletă:

  • Realizat din materiale de înaltă calitate, cu închidere velcro;
  • Sistem de prindere ușor;
  • Sigur pentru copii;
  • Confortabil pentru vizionarea filmelor în timpul călătoriilor cu mașina.

6. Organizator pentru scaun auto

Când călătoriți cu mașina, cu copii, este întotdeauna bine să optimizați spațiul și să aveți lucrurile la îndemână. Aici ar putea fi util acest organizator de mașini. Se aplică rapid pe bancheta din spate și, datorită numeroaselor compartimente de diferite mărimi, pot fi depozitate sticle, jucării și multe alte articole pentru copii.

De obicei, aceste organizatoare sunt rezistente la apă, ceea ce face ușoară protejarea tapițeriei auto împotriva scurgerilor de lichide și a petelor și sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat.

La drool.ro există mai multe opțiuni disponibile. Doar alegeți modelul potrivit, ținând cont de caracteristicile vehiculului dvs., pentru a vă lua rămas bun de la dezordinea din mașină.

Beneficiile achiziționării unui organizator pentru scaunul auto:

  • Simplu de instalat, foarte practic și util;
  • Capabil să organizeze dezordinea din mașini;
  • Poate fi spălat ușor;
  • Protejează spătarul de pete nedorite și oferă o capacitate mare de depozitare;
  • Este compatibil cu toate tipurile de vehicule.

7. Suport de pahar pentru scaunul auto

La un moment dat al călătoriei cu mașina, copiilor le este sete sau foame și aici trebuie să vă organizați corespunzător. Cel mai util accesoriu este suportul pentru pahar care se pune pe scaunul auto.

8. Husă pentru protecția scaunului

Această protecție pentru scaun menține scaunul auto al copilului ferm în poziție. În plus, care protejează scaunele împotriva zgârieturilor, murdăriei și nu numai. Cu materialul special și designul anti-alunecare, este ideal pentru protejarea scaunului auto a celui mic. 

Beneficiile achiziționării unei huse pentru protecția scaunului:

  • Oferă siguranță și protecție;
  • Poate fi utilizată în orice vehicul;
  • Este realizată din materiale rezistente;
  • Este ușor de curățatat și de întreținut.

9. Pernuță suport pentru gât

Puteți paria că cel mic, fie el nou-născut sau copil mai mare, va trage un pui de somn în mașină. Și, dacă stă pe scaunul auto, capul i se va balansa în stânga și în dreapta. Problema este că dacă cel mic rămâne în această poziție pentru o perioadă lungă de timp poate declanșa dureri musculare. Ca să nu mai amintim de faptul că cel mic se trezește tot timpul pentru că nu se simte deloc confortabil. Pernuța suport pentru gât servește la atenuarea acestor situații. Ea ajută la menținerea capului în poziție verticală, fără a încorda coloana vertebrală. 

La drool.ro există foarte multe modele, realizate din diferite materiale. Există și pernuțe cu animăluțe, pe care copiii le vor adora!

Beneficiile achiziționării unei pernuțe suport pentru gât:

  • Este realizată din material moale și delicat;
  • Asigură confortul celui mic;
  • Datorită formei anatomice, gâtul copilului stă în poziție corectă. 

10. Husă pentru scaunul auto

Cu siguranță nu vreți să vă confruntați cu situația în care scaunul auto se pătează și se murdărește, iar petele nu pot fi scoase cu nici un fel de detergent. Pentru asta există husele pentru scaunu auto al copilului, care oferă atât părinților, cât și celor mici, bunăstare. În acest fel, cei mici se pot odihni pe o suprafață curată.

Beneficiile achiziționării unei huse pentru scaunul auto:

  • Ușor de montat pe scaunul auto;
  • Ajută la menținerea temperaturii optime pe timpul călătoriilor;
  • Se poate spăla cu ușurință.

Comentarii