'

AERONAVA CAVALERILOR NOVELMORE

Playmobil
285,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70642

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70642
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

O inventie ingenioasa din atelierul lui Dario DaVanci. Acesta poate transporta oameni si obiecte rapid si poate ataca de sus folosind tunuri functionale. Dario DaVanci este un inventator ingenios. Acesta ii poate duce in aer pe Cavalerii lui Novelmore cu ajutorul unui zeppelin impresionant - Nu numai ca poate transporta oameni si obiecte valoroase cu mare viteza, dar este si un aparat de atac aerian bine echipat. Datorita tunurilor integrate, Cavalerii din Novelmore sunt, de asemenea, gata sa traga de sus in orice moment. Alaturi de Dario se afla curajosul cavaler Bruce Benett. Burnham Raiders mai bine sa fie atenti la acesti cavaleri aerieni pregatiti pentru lupta! Setul include inventatorul personajelor Novelmore, Dario DaVanci si cavalerul Bruce Benett, un zeppelin cu tunuri de tragere, sageti cu gloante de apa, harta a comorii, cufar, scut, sabie, sac de aur si multe alte accesorii interesante pentru mari aventuri zburatoare. Zeppelinul are spatiu pentru doua figuri si poate circula la sol cu ​​rotile. Accesorii: 2 cavaleri Novelmore Accesorii: 1 zeppelin, 3 tunuri, 1 carlig pentru barci, 1 stalp de steag, 1 ancora de aruncare cu snur, 1 volan, 1 steag, 1 scut, 1 sabie, 1 busola, 1 cufar, 4 carlige, 1 geanta de aur, 3 sageti, 4 pungi de nisip, 1 harta comoara, 1 gramada de chei, 2 perechi de mansete pentru brate, 1 palarie, 1 casca Recomandat pentru varsta de 4 ani +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review