'

AMBARCATIUNE DE SALVARE CU PERSONAL

Playmobil
430,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70140

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70140
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
4 ani+

Descriere

Pe mare, ambarcatiunea de salvare are grija de persoanele aflate in nevoie. Capitanul ambarcatiunii tocmai primeste un apel de urgenta. O barca cu motor a luat foc, iar viata barcagiului este in pericol. Ambarcatiunea a pornit rapid catre coordonatele indicate. Ajunsi la locul accidentului, acestia ii arunca barcagiului un colac de salvare si apoi incep sa stinga barca in flacari. Din fericire, salvamarii sunt bine echipati si au stins rapid flacarile. Cu ajutorul troliului, barca cu motor este remorcata si adusa inapoi in port. Setul de joaca contine patru figurine PLAYMOBIL, o barca de salvare, o barca cu motor, o drona, echipament de scufundari si multe alte accesorii pentru operatiuni de salvare incitante in camera copiilor. Setul include: 4 figurine, o barca de salvare echipata cu trolii la prova si pupa, o barca cu motor, o drona de salvare si multe alte accesorii. Varsta recomandata este de 4 ani +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review