'

Atelier DIY de confectionat bratari cu margele din hartie, detalii aurii

Djeco
86,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Djeco
Cod produs - SKU DJ07972

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DJ07972
Categorii
Greutate
0.7 kg
Brand
Varsta
6 - 9, 9+
Pentru
Fata
Lungime
20 cm

Descriere

Atelier de confecționat brățări cu mărgele din hârtie Confecționează brățări făcute în întregime de tine, chiar și mărgelele pe care le aranjezi după cum îți place. Un kit de artă și meșteșuguri pentru a crea tot felul de brățări colorate din margele de hârtie realizate manual. Copiii taie foile cu model în fâșii, le rulează și le lipesc. Aceste margele sunt apoi gata pentru a înșirate pe firul elastic pentru a crea bijuterii frumoase! Puteți chiar să le decorați cu pandantivele furnizate. Peste 400 de margele de realizat – suficient pentru zeci de brățări! Include un sortiment de pandantive aurii colorate, pentru a face bijuteriile și mai frumoase. O activitate de care să te bucuri singur sau cu alții. Instrucțiunile oferă sfaturi creative pas cu pas. Conținut: 20 de coli de hârtie cu model și auriu (19 x 19 cm), 6 bețe de lemn, șnur elastic auriu (4,2 m), șnur elastic albastru (4,2 m), 12 pandantive asortate (de exemplu, fluturi, libelule, scoici, flori ), baton de lipici, broșură color cu instrucțiuni pas cu pas. Vârsta recomandată: 7 - 12 ani. Confecționat din hârtie și carton certificat FSC®, lemn, textil. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi înghițite. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. Producător : Djeco, Franța

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review