'

LEGO AVENTURILE LUI MARIO SET DE BAZA

LEGO
304,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO71360

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO71360
Categorii
Greutate
0.51 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
31.70
Lungime
9.00

Descriere

Intra in echipa lui Mario si in viata reala cu acest set LEGO Super Mario Aventurile lui Mario - Set de Baza 71360. Setul include o figurina LEGO Mario care raspunde la actiunile tale prin expresii haioase folosind ecranul LCD si difuzorul incorporat. Jucatorii aduna monede virtuale parcurgand traseul cu figurina LEGO Mario de la teava de Start pana la Steagul de Final, trecand peste platformele si norii care se rotesc, cubul ?, si super batalii impotriva figurinelor de jucarie Goomba si Bowser Jr. Rearanjeaza Caramizile pentru a crea noi nivele de parcurs. Aplicatia gratuita LEGO Super Mario este disponibila pentru a duce joaca la urmatorul nivel! Aplicatia include functii de zoom si rotire a etapelor de constructie pentru a face intregul proces mai usor poate sugera alte moduri creative de a construi si a te juca si este un forum sigur pentru a iti impartasi ideile cu prietenii. Excelent pentru joaca pe cont propriu sau in competitii cu prietenii, seturile LEGO Super Mario aduc un personaj indragit de toata familia din lumea virtuala in cea reala. Setul de Baza si seturile de extindere ofera provocari nelimitate si stimuleaza dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor. Fanii pot incepe sa exploreze universul LEGO Super Mario cu acest set Aventurile lui Mario 71360, care include si 7 caramizi de actiune pentru diverse interactiuni cu figurina LEGO Mario. LEGO Mario are senzori de culoare, plus ecrane LCD pentru ochi, gura si burta pentru a afisa peste 100 de reactii imediate atunci cand se misca sau interactioneaza. Figurina mai include si un difuzor care emite sunetele clasice si muzica din jocul video. In acest super set de jucarie, LEGO Mario colectioneaza monede virtuale in timp ce alearga si sare de la teava de Start pana la Steagul de Final, trecand peste platformele si norii care se rotesc, cubul ?, si super batalii impotriva figurinelor de jucarie Goomba si Bowser Jr. Acest set LEGO de colectie din 231 de piese este un cadou excelent pentru zile de nastere sau sarbatori. Copiii cu varsta de minim 6 ani se pot juca si construi asa cum vor si vor invata sa gandeasca logic in timp ce se distreaza creativ. Rearanjeaza Setul de Baza si combina-l cu Seturile de Extindere LEGO Super Mario pentru a crea niveluri mai complexe si mai pline de provocari pentru prietenii tai! Figurina LEGO Mario are nevoie de 2 baterii AAA (disponibile separat), si ofera o experienta interactiva in care jucatorii primesc feedback instant si recompense pentru creativitate. Copiii vor adora noua aplicatie gratuita LEGO Super Mario, care include instructiuni de constructie, inspiratie pentru si mai multa distractie, moduri creative de a te juca si multe altele. Pentru a vedea lista de device-uri Android si iOS compatibile, intrati pe LEGO.com/devicecheck.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review