'

AVIONUL POLITIEI SI HOT CU DRONA

Playmobil
220,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70780

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70780
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
5 ani+

Descriere

Un raufacator inteligent si-a construit o super drona si acum orasul nu mai este in siguranta. Dar acesta nu a luat in calcul politia PLAYMOBIL si avionul lor cool. In cel mai scurt timp, pilotul sare in cabina si pregateste avionul. Proiectilele sunt atasate de partea inferioara a aripilor si decoleaza. Dar ce este asta? De indata ce avionul a parasit solul, un proiectil trece la mustata dincolo de cabina pilotului. Pilotul reuseste sa o evite in ultimul moment. Raufacatorul se apropie din nou, iar dintii ascutiti ca de ferastrau ai dronei rateaza avionul la doar cativa centimetri. Incepe o cursa tensionata in aer. Setul de joaca contine doua figurine PLAYMOBIL, un avion de politie pliabil cu tunuri de tragere, o drona cu elice si pistol in miscare, casti, computere cu brat si multe alte accesorii. Setul include: 2 figurine, un avion de politie, o drona si multe alte accesorii. Varsta recomandata este de 5 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review