'

Baby Annabell - Micutul ponei 36 cm

Zapf
250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zapf
Cod produs - SKU ZF705933

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ZF705933
Categorii
Brand
Tip produs
Papusi si Accesorii
Varsta
1 - 3 ani
Pentru
Unisex

Descriere

Ce ar fi o printesa fara calul ei? Desigur, micile printese Zapf au mici ponei draguti. Baby Annabell - Micutul ponei 36 cm de la Zapf Creation are o coroana stralucitoare, in timp ce urechile sale distractive privesc din spatele ei. Daca apasati urechea dreapta, poneiul incepe sa necheze sau sa pufneasca. Daca apasati urechea stanga, puteti auzi zgomotul copitelor. Micuta Annabell este complet indragostita de prietenul ei si de multe ori ii da un mic pupic poneiul pe nasuc. Poneiul raspunde facand zgomote de pupici. Micuta printesa sta confortabil in sa in timpul calatoriei, in timp ce suportul pentru papusi ii ofera stabilitatea de care are nevoie. • Accesorii originale pentru papusa marca Baby Annabell. • Cu efecte sonore. • Incurajeaza cu blandete copiii de la varsta de un an sa se angajeze in joc (de rol) si ofera stimuli initiali pentru dezvoltarea unui sentiment de empatie si responsabilitate. • Necesita baterii (nu sunt incluse). Baby Annabell - Micutul ponei 36 cm de la Zapf Creation cu efecte sonore. Inclusiv sa cu suport pentru papusi si coroana. Varsta recomandata 1 an+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review