'

BABY born - Baiat 36 cm

Zapf
290,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zapf
Cod produs - SKU ZF831977

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ZF831977
Categorii
Brand
Tip produs
Papusi si Accesorii
Varsta
2 ani+

Descriere

BABY born - Baiat este perfect pentru jocul de rol initial parinte-copil, incepand de la varsta de 2 ani. Cei 36 cm il fac sa aiba dimensiunea ideala pentru micii parinti ai papusilor, incepand de la varsta de 2 ani. Vine cu 7 accesorii pentru cele 7 functii. Dupa ce a fost hranit cu apa din biberon, el poate face un mic pipi in scutec sau la olita. Din cand in cand plange, cu lacrimi adevarate, cand oboseste de la atata joaca. Cand papusa este intinsa pe spate isi inchide imediat ochisorii adormiti. Suzeta se ocupa de restul. Este cusuta de salopeta, astfel incat sa fie mereu langa baiat. Produsa in stil easy-fit, tinuta cu dungi poate fi imbracata si scoasa cu usurinta chiar si de cele mai mici manute. Bratele si picioarele flexibile si capul mobil il fac cu adevarat usor de imbracat. Baiatul exerseaza cu sarguinta si mancatul din farfurie cu o lingura, dar deocamdata doar mancare imaginara. Daca tot face mizerie, poate face o baie in cada BABY born. • Papusa BABY born. • Cu 7 functii realiste pentru multa distractie. • Jocul variat (de rol) cu BABY born stimuleaza imaginatia si s-a dovedit ca sprijina dezvoltarea abilitatilor sociale si a valorilor, precum responsabilitatea, comunicarea si empatia. • Nu sunt necesare baterii. BABY born - Baiat 36 cm de la Zapf Creation cu salopeta si palarie. Include 1 olita, 1 scutec, 1 biberon, 1 farfurie cu lingura, 1 suzeta si 1 certificat de nastere. Varsta recomandata 2 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review