'

Baby Born - Bebelus 26 Cm

Zapf Creation
70,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zapf Creation
Cod produs - SKU ZF827888
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ZF827888
Categorii
Varsta
0 luni+
Pentru
Fete
Dimensiune
17.8 x 27 x 9.2 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

Buna tuturor! Sunt BABY born - Bebelus 26 cm! Prima mare dragoste pentru copii, este confectionata dintr-o tesatura moale si delicata. Micutei papusele ii place sa se joace si sa se aline cu cei mici. Fiind pufoasa este perfecta pentru a o lua langa tine la ora de culcare. Corpul si membrele papusii sunt confectionate din tesatura cu umplutura moale. In timp ce ursuletul brodat danseaza pe salopeta sub lumina lunii, stelutele il inconjoara fericite. In burtica papusii se ascunde o zornaitoare. C u ochii deschisi si o expresie dragalasa, BABY born - Bebelus ii priveste pe cei mici in timp ce descopera sunetele captivante. BABY born este ideala ca ajutor de somn pentru bebelusi, precum si pentru joaca, mangaiere si pentru prima invatare a jocului de rol parinte-copil. Potrivita din primii ani de viata ai bebelusilor datorita corpului moale al papusii si dimensiunilor mai mici. BABY born - Bebelus 26 cm poate fi spalata manual, la 30 grade Celsius. Cu BABY born de la Zapf Creation imaginatia nu are limite! Cu ZAPF creation, visele celui mic devin realitate! PAPUSA – PARTENERA DE VIATA A MICUTEI TALE Jocul cu papusi ramane cea mai populara activitate pentru distractia fetitelor. Papusile sunt primele prietene ale micutelor, le asculta primele vorbe si stau zi si noapte alaturi de ele. Stiati ca? Mai mult de 74% dintre fetitele cu varsta cuprinsa intre 4 si 5 ani se joaca cu papusi? CALITATE. DESIGN. SIGURANTA. Papusile BABY born sunt considerate cele mai realiste papusi si asta datorita numeroaselor functii pe care le au: pot plange, se pot linisti cu ajutorul suzetei, pot dormi, pot manca, isi pot face nevoile si asa mai departe. Toate aceste actiuni pot fi efectuate fara folosirea bateriilor. Zapf Creation este principalul producator European de jucarii si papusi interactive si accesorii. Toate jucariile Zapf Creation sunt testate la centre de testare autorizata si respecta toate normele de siguranta reglementate.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review