'

Baby Born - Bebelus Ingeras Diverse Modele 18 Cm

Zapf Creation
53,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zapf Creation
Cod produs - SKU ZF829691
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ZF829691
Categorii
Varsta
0 luni+
Pentru
Fete
Dimensiune
15.1 x 24.9 x 6.8 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

BABY born - Bebelus ingeras diverse modele 18 cm de la Zapf Creation vine in doua variante dragute pentru cei mici cu zornaitoare in interior. Dulcile papusi inalte de 18 cm privesc protector la ceea ce se intampla in viata bebelusului. Ele pot fi atasate de marsupiu, carucior sau chiar patut cu ajutorul agatoarelor in forma de stea sau luna. Corpurile moi si capetele de vinil le fac, de asemenea, ideale pentru imbratisare si primii tovarasi pentru cei mai mici bebelusi, inca de la nastere. Ei pot explora tesatura dragalasa si aripile cusute cu manutele lor mici, precum si sa descopere sunetul zornaitoarei si sa mestece clema in forma de stea. Dar poate cineva sa se hotarasca intre acesti doi ingerasi roz si turcoaz? BABY born - Bebelus ingeras diverse modele 18 cm de la Zapf Creation cu hainute roz sau turcoaz, cu zornaitoare in interior. Cu ZAPF creation, visele celui mic devin realitate! PAPUSA – PARTENERA DE VIATA A MICUTEI TALE Jocul cu papusi ramane cea mai populara activitate pentru distractia fetitelor. Papusile sunt primele prietene ale micutelor, le asculta primele vorbe si stau zi si noapte alaturi de ele. Stiati ca? Mai mult de 74% dintre fetitele cu varsta cuprinsa intre 4 si 5 ani se joaca cu papusi? CALITATE. DESIGN. SIGURANTA. Papusile BABY born sunt considerate cele mai realiste papusi si asta datorita numeroaselor functii pe care le au: pot plange, se pot linisti cu ajutorul suzetei, pot dormi, pot manca, isi pot face nevoile si asa mai departe. Toate aceste actiuni pot fi efectuate fara folosirea bateriilor. Zapf Creation este principalul producator European de jucarii si papusi interactive si accesorii. Toate jucariile Zapf Creation sunt testate la centre de testare autorizata si respecta toate normele de siguranta reglementate.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review