'

Baby Clementoni - Jucarie De Tras Unicorn Interactiv

Clementoni
130,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Clementoni
Cod produs - SKU CL17813

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CL17813
Brand
Varsta
6 luni+
Pentru
Unisex

Descriere

Cea mai draguta Jucarie de tras Unicorn Interactiv de la Baby Clementoni o sa devina cel mai bun prieten de joaca! Piciorusele acestuia chiar se misca in timp ce scoate sunete amuzante. Prin intermediul functiilor sale, catelusul ajuta copiii sa-si dezvolte perceptia senzoriala, coordonarea fizica si imaginatia. O lume care trebuie descoperita Timpul petrecut la joaca este esential pentru dezvoltarea celui mic. Fiecare moment plin de distractie reprezinta pentru copilul tau noi invatari, descoperiri si abilitati. Jucariile baby Clementoni ii vor ajuta pe copii sa invete in timp ce se distreaza, favorizand cresterea lor prin folosirea unui limbaj natural pe care il cunosc: jocul. Zornaitoare, jucarii interactive si multe altele va asteapta sa le descoperiti! Caracteristicile produsului precum calitatea, siguranta sau manipularea usoara sunt concepute pentru a depasi asteptarile parintilor. Asadar, baby Clementoni se afla in pozitia de invidiat de a fi un brand dedicat celor mici, capabil sa satisfaca ambele parti ale nevoilor consumatorilor: emotional si functional. Principalele avantaje ale jucariilor baby Clementoni Potrivite pentru fiecare etapa de crestere a bebelusilor; Sigure pentru copii, folosind materiale de inalta calitate si non-toxice; Jucarii de calitate cu un puternic continut educational; Stimuleaza functiile locomotorii ale bebelusilor si-i ajuta sa descopere relatia dintre cauza-efect; Jucarii interactive ce vorbesc, canta si se misca, starnind curiozitatea micutilor; Desenat, testat si proiectat in Italia Jucarie sigura si certificata

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review