'

Babynest Standard MyKids 0210 Princess Pink

MyKids
367,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
MyKids
Cod produs - SKU 00086402
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00086402
Categorii
Greutate
1 kg
Brand
Taguri

Descriere

Babynest Standard MyKids   

Babynest-ul  MyKids Standard este un accesoriu foarte practic pentru mamici cu un design unic.
Deoarece cuibul este ca si o  saltea mobila mica, este usor de pus intr-un pat sau carucior.

Cuibul include o arcada pe care sunt asezate jucariile astfel copilul va fi foarte interesat sa le prinda si o pernita cu un design unic.

Acesta este un produs „Hand Made” conceput si realizat cu dragoste pentru copilul dumneavoastra, din materiale de inalta calitate. 

Calitativ - inseamna moale, aerisit si non-alergic, prin urmare produsele noastre sunt excelente pentru pielea blanda a nou-nascutilor. 

Pentru a ne adapta cerintelor mamicilor folosim doar materiale de calitate. Babynest-ul este  umplut cu bilute din microfibra care indeplineste toate standardele europene de si o tesatura din material moale din bumbac.

 

Caracteristici:

Umplutura: bumbac
Material: Bumbac
 

Dimensiuni:

Cuib (fara arcada) : 90 L x 50 l x 20 H cm


Acest produs a fost testat si corespunde standardelor europene 2009/48/EC Toy Safety Directive.

 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review