'

BARBIE TRAVEL PAPUSA BARBIE ANIVERSARE 50 DE ANI MALIBU SATENA

Mattel
121,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTGRB35_GRB38

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTGRB35_GRB38
Greutate
0.18 kg
Brand
Tip produs
Papusi si Accesorii
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
10.30
Lungime
4.70

Descriere

Colectia Barbie Loves the Ocean, o linie de papusi realizate din plastic reciclat. Avand tesaturi si accesorii din materiale reciclate, aceste papusi Barbie inspira povesti cu distractie la plaja! Fiecare papusa Barbie face furori intr-o tinuta pregatita pentru vara, cu tesaturi fabricate din plastic reciclat. Ochelarii de soare la moda, de asemenea, fabricati din plastic reciclat, completeaza aspectul lor pregatit pentru vara. Dispunand de ambalaje reciclabile si cu detalii pe care copiii le iubesc, papusile Barbie Loves the Ocean sunt cadouri grozave pentru copiii de la 3 la 7 ani. Papusile Barbie Loves the Ocean, realizate din plastic reciclat! tinuta papusii Barbie este fabricata din plastic reciclat si prezinta culori indraznete si imprimeuri distractive. Ochelarii de soare, de asemenea, fabricati din plastic reciclat, completeaza aspectul de plaja al lui Barbie. Fiecare papusa Barbie Loves the Ocean vine in ambalaj reciclabil certificate FSC. Aceasta pachet contine o papusa satena cu ochelari roz ce poarta o rochita in dungi de plaja iar in picioare are o pereche de papuci roz.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review