'

Bariera de siguranta rabatabila pentru pat, Momi Lexi XL, Dark Grey

Momi
220,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Momi
Cod produs - SKU AKCE00021

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Bariera de siguranta pentru pat Momi Lexi XL protejeaza copilului atunci când doarme dar este și confortabil de utilizat pentru părinte

Caracteristici:

Instalare simplă – apărătoarea poate fi înșurubată pe structura patului sau așezată sub saltea și fixată cu curele dedicate care vin împreună cu kitul.

Absolut sigur pentru copil – a finalizat cu succes verificarea în mai multe etape și a obținut certificatul laboratorului de testare SGS. Produsul îndeplinește și cerințele BS 7972.

Are un sistem de protecție împotriva plierii spontane.

Vine cu curele de instalare, întărind structura și asigurând stabilitate atunci când copilul împinge in bariera.

Are un buzunar mare, cu două compartimente, unde puteți depozita cele mai utile articole

Vine cu o plasă respirabilă, care asigură o circulație adecvată a aerului.

Unghiul de deschidere poate fi reglat în intervalul de 180°, pentru a vă facilita părăsirea patului fără a fi nevoie să scoateți apărătoarea. Puteți deschide cu ușurință singur poarta.

Structură rotunjită, sigură, fără margini ascuțite.

Materialul textil este lavabil la mașină.

Grosimea saltelei necesară pentru instalarea barierei este de 15 până la 25 cm

Dimensiuni : 148 x 64 x 30 cm

Varsta recomandata: de la 18 luni la 5 ani.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review