'

BATMAN MASINA DE TRANSFORMARE

Spin Master
359,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6062755

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6062755
Greutate
0.73 kg
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
35.56
Lungime
20.32

Descriere

Duceti misiunile la nivelul urmator cu Tech Defender Batmobile! Cand exista probleme in Gotham City, lanseaza Batmobile! Transformati Batmobile in modul de lupta impingand usa cabinei in jos pentru a dezvalui lansatorul de blaster! Trageti usa cabinei inapoi pentru a intra in modul stealth. Compatibil cu figurile de actiune Batman de 4 inci, inclusiv Robin, The Joker, The Riddler si multe altele (fiecare se vinde separat). Încarcati Caped Crusader la volanul vehiculului sau elegant care se transforma si accelerati direct in actiune! Echipat cu detalii albastre Bat-Tech si tot ce Batman are nevoie pentru a pastra Gotham City in siguranta, acest vehicul emblematic Batman este pregatit pentru aventuri epice! Angajati-va imaginatia pentru a va crea propriile misiuni Super Hero. Daruieste Super-Villains din Gotham City cu Batman Tech Defender Batmobile!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review