'

Biberon Anticolici Mombella Breast-Like, 120ml, Tetina S flux lent, 100% Silicon, Old Roze

135,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 8138

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
8138
Categorii
Brand
Taguri

Descriere

Biberon Anticolici Mombella Breast-Like, 120ml, Tetina S flux lent, 100% Silicon, Old Roze

De ce sa alegi biberoanele Mombella?

Mombella este un brand devotat dezvoltarii produselor care calmeaza si ofera o stare naturala de bine tuturor bebelusilor. Gama de biberoane “Mombella Breast-Like” ofera un avantaj major in hranirea micutilor, forma sa asemanatoare sanului mamei oferind tranzitia de la san la biberon si invers, fara a crea dependenta fata de biberon.

Minunatul biberon Mombella este multiplu premiat: Italian A'Design Award, German IF Product Design Award, Global Pentawards for packaging design, German reddot Design Award, Janpan Good Design Award ceea ce confirma ca este un biberon 100% sigur si cu adevarat un produs premium.

Caracteristici si avantaje/beneficii:

  • Biberon confectionat integral din silicon alimentar: fapt care confera rezistenta termica atunci cand este sterilizat chiar si la temperaturi foarte mari (de ex: in autoclava la 200 grade Celsius in cazul tetinei, peste 120 grade Celsius in cazul inelului si capacului si 200 grade Celsius in cazul corpului biberonului); de asemenea, siliconul este un material care ofera o senzatie similara cu pielea mamei, un atu in plus pentru a transforma experienta hranirii cu biberonul intr-una cat mai apropiata de hranirea naturala (alaptare).
  • Material delicat pentru o perceptie familiara: confectionat din materiale igienice, extra-delicate acest biberon asigura tranzitia de la biberon la san si invers, evitandu-se intr-un mod inteligent si natural “confuzia sanului”.
  • Corpul biberonului si tetina sunt confectionate din cel mai calitativ silicon: compatibil cu sterilizarea la abur, prin fierbere sau in cuptorul cu microunde.
  • Nu contine BPA, PVC, ftalati sau plumb.
  • Tetina anti-colici: designul tetinei de tip 360 grade cu ventilatie tripla asigura o atasare perfecta a bebelusului, intocmai ca la sanul mamei, eliminand iritabilitatea, gazele si disconfortul.
  • Maximum confort: baza stabila care previne alunecarea/caderea de pe orice tip de suprafata; gradatie usor de citit; tetina anti-scurgere si usor de curatat datorita dimensiunii.
  • Corpul biberonului dispune de un gat larg: usor de curatat (de mana sau cu ajutorul unei perii); se poate steriliza in cuptorul cu microunde, in apa fiarta, in sterilizatorul cu aburi sau in masina de spalat vase – fara a se deteriora.
  • Siguranta inainte de toate: Mombella detine cele mai importante testari de siguranta: TUV, SUV, SGS.

Materiale de calitate, sigure si testate!

  • Capac: PP (Polipropilena)
  • Tetină: silicon alimentar
  • Sticlă: inel din PP (Polipropilena), corp sticla: silicon alimentar.

Polipropilena (PP) este un material plastic non toxic care poate fi sterilizat la temperaturi inalte.

Siliconul alimentar folosit la fabricarea tetinei nu contine BPA, PVC, plumb sau ftalati.

Biberonul Mombella are un design simplu, smart si functional, trecand, cu succes, testele TUV SUV/SGS. Design-ul sau unic face ca laptele sa nu intre in contact cu un alt material, in afara de siliconul alimentar.

Intretinere:

Inainte de fiecare utilizare, curatati intotdeauna toate componentele. Dupa utilizare, spalati intotdeauna toate componentele, pe rand, cu apa calda si detergent delicat si clatiti cu apa curata.

Atentie!!!

Nu folositi apa cu temperatura mai mare de 120°C!

Temperaturile maxime pentru sterilizare sunt:

Pentru capac: 120℃

Pentru inel: 120℃

Pentru tetina: 200℃

Pentru sticla din silicon: 200℃

Toate componentele pot fi curatate la masina de spalat vase si pot fi sterilizate cu apa, aburi sau la microunde.

Detaliile fac diferenta: premii internationale obtinute de biberoanele Mombella!!!

  • Italian A'Design Award
  • German IF Product Design Award
  • Global Pent Awards for packaging design
  • German Red Dot Design Award
  • Japan Good Design Award

Calitate si siguranta, fara niciun compromis!

Experții Mombella au misiunea de a asigura o copilarie sigura fericita si plina de dragoste.

Capacitate:

120 ml, cu tetina S, 2 picaturi (nou-nascut)

Biberonul Mombella este multiplu premiat:

Italian A'Design Award, German IF Product Design Award, Global Pentawards for packaging design, German reddot Design Award, Janpan Good Design Award.

Producator: Basic International Group Limited

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review