'

Bicicleta cu lumini, sunet si difuzor de balonase, Momi Tobis - Pink

Momi
275,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Momi
Tip produs
Cod produs - SKU ROBI00042

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ROBI00042
Brand

Descriere

Bicicleta MoMi TOBIS- plimbare cu baloane de sapun, lumina si sunete!

Stabila, sigura si distractiva! Aceasta este MoMi TOBIS! Aceasta biciclte va fura inima fiecarui copilas iar functia baloanelor de sapun il va incanta negresit!

Bicicleta MoMi TOBIS este un vehicul perfect pentru copii mici. Stabil, sigur si cu un design unic si functii unice, riderul poate fi folosit atat in aer liber, cat si acasa - rotile sunt sigure pentru podea.

MoMi TOBIS este proiectat în doua culori. Nuantele de roz pastel si combinatia de menta si gri se potrivesc perfect cu designul sau.

Noutatea absoluta a acestei biciclete este ca…face baloane! Functia se activeaza prin apasarea unui singur buton, asa ca este foarte usor chiar si pentru un copil de 2 ani! Suntem siguri ca aceasta functie va fi indragita de cei mai mici dar si de cei mai mari!

Cu toate acestea, bulele nu sunt singura atractie! Copilul poate activa si claxonul si lumina din fata care straluceste in diferite culori.

MoMi TOBIS nu este doar atractiv datorita functiilor sale, ci si foarte practic si sigur. Ghidonul este prevazut cu material antiderapant pentru o prindere mai buna si are si o optiune de reglare a inaltimii in 3 trepte, in functie de nevoile copilului.

Saua este lata si confortabila. Sub ea sunt bateriile si recipientul pentru lichidul care face bule. Totul este perfect protejat pentru siguranta copilului tau. In pachet sunt toate instrumentele necesare pentru montarea bateriilor si umplerea recipientului cu lichid pentru bule.

Caracteristicile produsului:

  • Funcția bule – se activeaza cu un singur buton!
  • lumina frontala care schimba culorile
  • ghidon ergonomic, antiderapant, reglabil pe inaltime
  • sa confortabila
  • usor de asamblat

Recomandat copiilor mai mari de 2 ani pana la 20 kg.

Greutate produs: 2 kg.

Dimensiuni: 56x32x45.3cm

Baterii: 3xAA, nu sunt incluse in pachet

Garantie producator: 24 luni

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review