'

Body Bebe Personalizat Celestia Drool

drool
45,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
drool
Marime Body
Tip maneca
Cod produs - SKU drl-b161
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
drl-b161
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Pentru imprimarea minunatelor design-uri pe care le regasiti in magazinul nostru online, folosim cea mai noua tehnologie de imprimare de body-uri, Direct To Garment printing. DTG sau imprimare digitala de body-uri sau personalizare cu print digital sau cum vreti sa ii spuneti, inseamna imprimare de body-uri cu cerneluri care patrund in tesatura lor, fara sa se simta la suprafata body-ului cauciucat sau dur. Cerneala este pe baza de apa, asa ca nu e toxica. Se poate imprima absolut orice, inclusiv o poza, la o calitatea superioara cu o rezistenta in timp absolut deosebita. Nu te incalzesti vara, nu se crapa imprimeul, rezista la multiple spalari daca ai grija si nu fierbi body-urile :) Imprimam digital pe body-uri de bumbac 100%, Fabricate in Romania

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review