'

Brio - Smart Tech - Statie Cu Tren

BRIO
225,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO33973

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO33973
Brand
Varsta
3 ani+
Pentru
Unisex
Dimensiune
32 x 20 x 16 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

„Cu totii la bord!” Trenurile sunt gata sa plece din statie. Instruieste trenul sa incetineasca pana la o oprire completa, sa aprinda luminile pentru a semnala ca a sosit si sa redea un sunet al statiei pentru a crea o ambianta jucausa. Utilizati aplicatia Smart Tech Sound pentru a schimba sunetul postului in statiile recunoscute din intreaga lume, cum ar fi Berlin, Londra sau Paris. Acum trenul s-a oprit, ajutati pasagerul de la bordul vagonului de calatorie si incepeti calatoria prin BRIO World. Setul include: o gara un tunel o figurina un tren BRIO le ofera copiilor diferite experiente de joc prin care acestia pot explora cu bucurie si in siguranta elemente din viata reala, pot descoperi lucruri noi si creste in timp ce se joaca. SMART TECH SOUND Copilul isi poate crea acum un mediu de joc interactiv, plin de optiuni de experimentare si personalizare Tehnologia integrata Smart Tech Sound creste functionalitatea si valoarea jocului prin jocul cauza - efect Motorul de inregistrare si redare a sunetului Smart Tech este esential jocului, activand sunetul, luminile si actiunile atunci cand este utilizat cu alte produse Smart Tech BRIO te indeamna sa explorezi lumea! Copiii sunt extrem de curiosi despre ei insisi, despre prietenii si familiile lor, despre lumea in care traiesc. Brio creaza jucarii care nu numai ca sunt distractive, ci le ofera celor mici ore intregi de joaca, incuranjand dezvoltarea lor. Povestea BRIO a inceput intr-o mica familie din orasul suedez Osby in 1884 Mai mult de un secol de joc inovator Produse de calitate ce s-au transformat de-a lungul timpului intr-o mostenire indelungata a maiestriei, calitatii si jocului Combinata cu curiozitatea si simtul insaciabil pentru inovatie, BRIO ofera unele dintre cele mai iubite si atemporale jucarii De-a lungul anilor, indrumati de motto-ul „Nu te mai opri din joc”, BRIO a castigat o multime de premii, fiind mosteniri pretuite de care se bucura atat copiii cat si parintii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review