'

BRUDER - CAMION UPS SCANIA R-SERIES SI STIVUITOR

BRUDER
490,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR03581
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR03581
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Seria R de la Scania este sinonima cu rentabilitatea si dinamismul. De asemenea, furnizorul de servicii de transport la nivel mondial UPS se bazeaza pe acest camion puternic. BRUDER ofera acum aceasta versiune cu trei axe, o unitate de containere interschimbabila si un stivuitor mobil. In acest proces, corpul containerului tractorului poate fi descompus in piese individuale si prezinta usi batante in spate. O optiune suplimentara remarcabila a acestui vehicul o reprezinta unitatea interschimbabila care poate fi eliberata automat din vehicul tragandu-l afara si extinzand stabilizatoarele pentru a ridica containerul si a permite camionului sa se indeparteze de unitate. Cabina are designul tipic, dinamic Scania. Oglinzile exterioare pliante si geamurile din plastic de inalta calitate sunt prezente, la fel ca si usile ce se deschid sau ca optiunea de instalare a modulului de lumina si sunet. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review