'

BRUDER - MASINA ROADSTER CU BICICLETA SI CICLIST

BRUDER
230,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR03485

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR03485
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Ciclismul este foarte popular. Acest sport este un hobby relaxant pentru multi oameni, ce ii ajuta sa uite de viata lor cotidiana stresanta, desfasurandu-se in natura. BRUDER se imbarca de asemenea in aventurile cicliste. Noua figurina bworld cu echipament de ciclism de ultima generatie, se mentine in forma cu noua bicicleta de curse de la BRUDER. Transportul devine o activitate sportiva. Roadster-ul de la BRUDER este agil si are un caracter sportiv. Suportul de biciclete nou dezvoltat poate fi montat pe geamul din spate pentru a transporta in mod fiabil doua biciclete. Ciclistul bworld cu o cursiera reprezinta o optinue excelenta pentru acest set (nr. Articol BR63110). Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review