'

Bruder - Presa De Balotat Krone Big Pack 1290 Hdp Vc

BRUDER
325,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02033

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02033
Brand
Varsta
4 ani+
Pentru
Baieti

Descriere

Presa De Balotat Krone Big Pack 1290 Hdp Vcde la BRUDER transforma jocul in realitate! Krone este un producator inovator de masini de recoltat. Cu noua serie de prese pentru baloti BiGPack, KRONE isi demonstreaza inca o data puterea sa inovatoare nediminuata de peste 25 de ani. BigPAck 1290 este modelul de top de la KRONE si este acum disponibil in gama BRUDER pentru agricultura. La fel ca si originalul, jucaria are functii impresionante si inovatoare. Dispozitivul rabatabil de culegere a fanului este actionat de roti laterale. Clapele laterale pot fi deschise si ofera acces la partea mecanica detaliata. 2 baloti mari pot fi plasati peste clapeta centrala, iar presa de balotat ii transporta la descarcare automat cand functia de ridicare este activa. Acest nou model extraordinar de la BRUDER este compatibil cu toate tractoarele din seriile 2000, 3000 si 4000. Adaugati accesoriile pentru balotii de fan (art. nr. 02342) pentru a face totul si mai distractiv. INFORMATII TEHNICE CORPUL UTILAJULUI: Descarcarea balotului Clapeta mare pentru introducerea balotilor de fan Dispozitivul rabatabil de culegere a fanului , actionat de alimentatoare cu role MISCARE / FUNCTIE: Sistem de transport pentru descarcarea balotilor de fan ALTE INFORMATII UTILE: Include 2 baloti de fan Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber Fabricat din materiale plastice de inalta calitate, cum ar fi ABS Compatibil cu figurine Scala 1:16 ADVERTISMENT! Produsul nu este recomandat copiilor sub 36 luni. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca. Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare. In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld. Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa. BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review