'

BRUDER - REMORCA BASCULABILA FLIEGL CU TREI CAI SI PARTEA DE SUS DETASABILA

BRUDER
195,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02203

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02203
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Remorca basculabila cu trei cai BRUDER Fliegl este o jucarie unica. Niciodata nu a fost posibil pana acum ca cei mici sa controleze atat de usor o remorca complexa, care poate fi inclinata pe trei parti. Provocarea pentru noi a constat in combinarea de functii realiste cu operabilitate exceptionala. Partea din fata a remorcii are o alunecare controlata a unitatii inovatoare de basculare. Daca mutati maneta de comanda in stanga, remorca se inclina catre stanga; daca o mutati in dreapta, remorca se inclina spre dreapta. Daca mutati maneta in pozitia de mijloc, remorca va putea bascula doar inapoi. Incredibil de simplu: setati directia cu maneta de comanda, iar remorca poate fi inclinata numai in acea directie. Partile ce se deschid, atasate pe partea de sus fac, de asemenea, parte din remorca basculabila cu 3 cai. Micii fermieri vor zambi larg cand golesc recolta din remorca intr-un siloz, spre exemplu. Blocarea laterala este la fel de simplu de operat ca mecanismul de basculare. Exista o incuietoare culisanta sub laturile din stanga, dreapta si spate. O mica smucitura directia de deschidere este tot ceea ce trebuie sa faca copiii pentru a deschide lacasul.Floare la ureche! Dar stai, mai sunt multe altele! Marginile superioare pot fi, de asemenea, indepartate. Prin urmare, laturile pot fi deschise in mod conventional cu pivotul de sub platforma. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review