'

BRUDER - TRACTOR JOHN DEERE 6920 CU REMORCA BASCULABILA

BRUDER
275,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02057

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02057
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

John Deere 6920 este o masinarie agricola puternica si fiabila. Acest model a fost un membru de baza al gamei BRUDER de mult timp. Capota motorului poate fi ridicata pentru a dezvalui blocul motor. Axa fata off-road poate fi manevrata fie direct prin volanul mobil din cabina, fie prin extensia tijei de directie inclusa, pe care copiii o pot atasa la volan prin acoperisul glisant din cabina. Jgheabul de basculare al remorcii se pliaza, hayon se deschide automat. Reconectati-va pentru a utiliza instrumentul de descarcare al cerealelor. Anvelopele adauga la complexitatea produsului. Numeroasele remorci si accesorii pentru remorci din seria Professional pot fi combinate cu tractorul John Deere 6920 pentru a ilustra mai bine tinerilor fermieri cum se cultiva campurile si, prin urmare, cum se desfasoara activitatea agricola cu adevarat. Varsta recomandata 3 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review