'

BRUDER - TRACTOR JOHN DEERE 7930 CU ROTI DUBLE

BRUDER
265,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR03052

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR03052
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

John Deere 7930 se distinge prin versatilitate. Este echipat cu o cabina cu geam pentru sofer, ale carei usi pot fi deschise si este cunoscut din seria de tractoare 3000 Premium Pro. Mai mult, capota motorului se rabateaza si ofera o vedere neobstructionata a blocului motor. Greutatea din fata, precum si mecanismul de ridicare asigura o distributie perfecta a incarcaturii in orice pozitie de lucru. Sprijinit pe anvelope duble si pe axa plutitoare care este manevrata datorita unei tije suplimentare de directie, John Deere isi parcurge traseul chiar si pe teren accidentat. Receptorul sistemului frontal de incarcare de pe vehicul poate fi utilizat pentru a spori si mai mult functionalitatea vehiculului. Varsta recomandata 3 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review