'

BRUDER - TRACTOR MARE PE SENILE CAT

BRUDER
440,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR02452

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR02452
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Designul si dimensiunea tractorului mare pe senile CAT cu senilele sale delta proeminente, ii impresioneaza pe toti ce privesc vehiculul. Cand am conceput modelul, am dorit sa ramanem fideli acestor detalii, asa ca am creat o jucarie si un model impresionant, care este, la fel ca in cazul tuturor produselor noastre, la fel ca in realitate. Aceste masini sunt utilizate in principal pe santierele mari de constructii si in regiunile miniere pentru nivelarea suprafetelor mari. O caracteristica deosebita este pista de legaturi complet functionala, care este formata din 62 de legaturi si nu prezinta nici o slabiciune chiar si in conditiile dificile la care vehiculul este supus zilnic (teren nisipos). Inaltimea si inclinarea lamei puternice de nivelare pot fi reglate. Inaltimea impresionantului scarificator poate fi reglata. Usile cabinei pot fi deschise pentru a permite figurinelor bworld sa intre in tractorul pe senile, pentru a face simula realitatea. Deci, nu este nimic care sa impiedice copilasi sa se joace in mod realist cu aceasta masina electrica, in dormitorul lor sau afara. Accesoriile pentru santier sunt ideale pentru vehiculele de la BRUDER. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review