'

BRUDER - TRACTOR MASSEY FERGUSON 7624

BRUDER
230,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRUDER
Cod produs - SKU BR03046

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BR03046
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

In afara de premiul Masinaria anului 2012 la categoria de tractoare premium (180 CP pana la 260 CP) la gala Agritechnica din Germania, tractoarele din seria MF 7600 au castigat numeroase alte premii internationale, cum ar fi Tractorul Anului 2012 - Design . Prin urmare, nu este de mirare ca BRUDER a adaugat aceasta masinarie puternica la linia sa, a celor mai puternice tractoare (PREMIUM-PRO). Modelul se potriveste cu toate caracteristicile tipice acestei serii de tractoare, inclusiv o cabina cu geam, usile si capota motorului care se deschid, precum si o imitatie realista a directiei originalului, care este asigurata de o tija de directie suplimentara, care poate fi ghidata prin acoperisul tractorului. Axa complet plutitoare off-road imbunatateste agilitatea, in timp ce greutatea frontala detasabila si receptorul sistemului frontal de incarcare transforma tractorul intr-un utilaj versatil. Cuplajul reglabil pe inaltime poate fi folosit pentru a adauga diverse accesorii si remorci de la BRUDER, permitand copiilor sa simuleze orice situatie pe care o poate intalni un operator de tractor. Figurinele de jucarie necesare sunt incluse in gama cuprinzatoare de la BRUDER. Varsta recomandata 3 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review