'

BRUTARIA CASTELULUI

Playmobil
180,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70451

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70451
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Printesa de la Playmobil pregateste delicatese fine in brutarie castelului. In brutaria regala, bucatarul sef gateste prajituri si tarte delicioase. In prezent, lucreaza la decorarea unui tort pe trei nivele, o adevarata capodopera a artei de coacere. Ea pune cu grija mici modele din flori pe tort, apoi coroane si alte detalii.. Brutaria asteapta cu nerabdare sa-si prezinte tortul de vis. Un miros delicios patrunde in camera. Bucatarul scoate repede rulourile proaspete din cuptor. Delicios! Setul de joc contine o figurina PLAYMOBIL, un cuptor cu tavi si role, un tort pe trei nivele, coroane pentru decor, cupcakes, o masa, o masa laterala, un dulap si multe altele. Figurine: 1 printesa Accesorii: 1 cuptor, 1 lemne de foc, 1 vitrina, 1 masa, 1 masuta laterala, 1 masa tip bufet, 2 oale de lut, 1 suport pentru tort, 1 farfurie mare pentru tort, 1 corn, 1 produs de patiserie, 1 castron, 1 carafa, 1 tort cu crema, 1 tort, 1 tort cu trei nivele, 3 cupcakes, 3 gogosi, 4 sticle, 3 vase , 4 tavi, 1 lumanare, 1 set de accesorii de copt (4 bucati), 1 lingura de faina, 1 ou, 1 palarie de brutar, 1 funda pentru par, 2 bratari, 1 fusta cu cerc, diverse coroane , flori si fundite pentru decorarea prajiturilor si multe alte accesorii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review