'

CARS3 SET 2 MASINUTE METALICE SARAH COGGS SI NORIYUKI

Mattel
114,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTDXV99_HHV09

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTDXV99_HHV09
Greutate
0.15 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 10 ani
Pentru
Baieti
Inaltime
21.50
Latime
16.50
Lungime
5.30

Descriere

Cu noile masinute Cars cei mici se pot juca si repune in scena cursele din filmul Disney Cars. Masinutele metalice infatiseaza fidel personajele Sarah Coggs si Noriyuki. Seturile Disney Pixar Cars 3 aduc in prim-plan personajele preferate ale animatiei! Fiecare vehicul este realizat la scara 1 la 55 si are un design unic, culori si detalii ca originalele. Copiii pot crea scenarii diferite si episoade de aventura folosind perechile de masini favorite! Machetele de masini sunt alegerile perfecte atat pentru copii, cat si pentru colectionari! Alegerea ideala pentru un cadou destinat copiilor ce indragesc masinile si drift-urile! Sa inceapa cursa!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review