'

Cartea de literatura pentru invatamantul primar. Invat si exersez cu Amadeus si Remi

Corint
41,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Corint
Cod produs - SKU CEDU512

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CEDU512
Greutate
0.15 kg
Brand
Varsta
Intre 8 ani si 10 ani
Pentru
Fete, Baieti

Descriere

Lucrarea isi propune sa vina in ajutorul elevilor din clasele primare, fiind un sprijin in consolidarea, dezvoltarea si aprofundarea conceptelor referitoare la textul literar, textul nonliterar textul functional si textul multimodal.

Fiecare capitol prezinta notiuni teoretice raportate la texte-suport variate din literatura romana si literatura straina, insotite de exercitii de intelegere a fiecarui tip de text, dar si de exercitii de redactare.

Prin complexitatea sa, lucrarea are in vedere intelegerea unui text la prima vedere, elemente de vocabular, harta textului, dar si realizarea planului de idei, a rezumatului unui text, caracterizarea unui personaj si scrierea creativa.

TIP COPERTA: SOFTCOVER
ISBN: 9789731287157
FORMAT: 20.5 x 26 CM
EDITURA: CORINT
AN APARITIE: 2022
NUMAR PAGINI: 104
AUTOR: IRINA-ROXANA GEORGESCU, DANIELA-MARIANA CHINDEA, MARIANA BIANCA PACULEA

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review