'

Carucior 2 in 1 Viper 4 Rose gold Diamond Edition Abc design

ABC-Design
2.635,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12001562004
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12001562004
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Editia Diamant - ofera funcții inteligente combinate cu un stil unic și o eleganță pură. Combină calitatea superioară cu tehnologia inovatoare și eleganța fără sfârșit. Editia Diamant oferă o mulțime de culori - cum ar fi cadrele cromate, lustruite luxos, cu țesătura eleganta, exclusivă sau detalii mici cum ar fi cusătura de diamante pe manerul de împingere a carucioruului și pe partea de sezut, sau roti cu anvelope si aspect alb-impresionant. Funcțiile inteligente sunt combinate cu un stil unic și eleganță pură – aceasta este Collecția Diamond. Colecția combină calitatea superioară, tehnologia inovatoare și eleganța. Seria Diamond oferă o mulțime de culori - cum ar fi cadrele cromate lustruite de lux, țesătura eleganta, exclusivă sau detalii mici cum ar fi diamantul cusut pe mâner și pe scaun sau Ai în plan să pleci în vacanță prin țară? Îți poți imagina ceva mai frumos pentru copilul tău decât să împărtășești acest sentiment de libertate cu tine de la început? Apoi începeți aventura împreună cu un sistem de călătorie combinat care oferă opțiuni nelimitate. Viper 4 este versatil, robust și special făcut pentru exterior. Cu anvelopele mari, umplute cu aer, vă poate duce pe dvs. și pe copilul dvs. oriunde, fără efort, în siguranță și confortabil. Indiferent dacă explorați orașul, umblați în pădure sau pur și simplu doriți să faceți o plimbare în natură. Bebelușul dvs. va avea tot confortul pentru a se bucura de somn în timpul aventurilor datorită landoului cu salteaua moale, căptușită pentru a dormi și peste noapte în landou, având o circulație optimă a aerului prin salteaua cu memorie. Mai târziu, bebelușii pot trece la partea sport a căruciorului, ceea ce permite micutului dvs. să poată dormi în continuare perfect la orizontală - sau puteți adăuga un scaun de mașină pentru a transforma căruciorul într-un sistem de călătorie.

Caracteristicile produsului:
Roti pneumatice
Sezut de parte sport
Frana de stationare
Suport pentru picioare reglabil pe inaltime
Suport sprijin picioare lavabil
Roti detasabile
Roți pe cameră cu suspensii
Spatar reglabil
Maner reglabila pe inaltime
Bara de protecție detașabila
Roti pivotante
Ham cu prindere in 5 puncte
Sezut reversibil
Protectie de soare
Landou nou nascut
Salteluta de somn
Hidrofug

Recomandare Perioada de timp trecuta de la naştere
Greutate maxima 22 kg
Landou nou nascut Da - Livrat cu produsul
Compatibil cu (optional) ABC Design Hazel, Tulip
ABC Design Doozy
Cybex Aton, Aton M, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus
kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix
Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Pebble, Pebble Plus
Dimensiuni produs asamblat (lxl) 73 x 59 cm
Înălţime maner ghidare 91,5 - 110,5 cm
Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 82 x 59 x 46,5 cm
Dimensiunile portbebe-ului (lxl) 77 x 35 cm
Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl) 20 x 30 cm
Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 30 x 51 cm
Dimensiuni roata fata 24 cm
Dimensiuni roata spate 27 cm
Greutate brută cu scaun sport 16,2 kg
Greutate brută cu carrycot greu 15,7 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review