'

Carucior Peg Perego, Tak, Rainbow, 0 - 22 kg

Peg Perego
1.478,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IP13280000RB01DX13
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IP13280000RB01DX13
Categorii
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Oferta valabila in limita stocului disponibil!Un carucior usor, cu un design avansat si confort, ce se poate utiliza inca de la nastere.Noul carucior Tak este un carucior usor, aprobat pentru utilizare de la nastere pana la 22 kg. Se poate deschide si impinge cu o singura mana. Cu o latime de doar 50 cm, caruciorul este perfect pentru calatorii, avand agilitatea necesara chiar si pe teren accidentat. Designul sau urban de inalta tehnologie incorporeaza caracteristici speciale.Blocarea spatarului va permite sa plati caruciorul cu spatarul in orice pozitie si sa il deschideti din nou, gata pozitionat pentru copilul dumneavoastra.Sunteti un parinte dinamic? Decideti cum sa utilizati caruciorul Tak:·;;;;;;;;;Sistem de calatorie: atasati un scaun auto Primo Viaggio;·;;;;;;;;;Landou: atasati un Kit Pramette (accesoriu, se poate achizitiona separat);Pliere compacta;;;;Spatarul se poate inclina peste 150° cu o singura mana. Functie de resetare automata.; Suport pentru picioare extensibil. Se retrage automat la pliere.Bara din fata usor detasabila.Sistem de actionare usor. 4 roti cu rulment si suspensii.Se poate transforma intr-un landou cu capotina reversibila si Kit Pramette (accesoriu, se poate achizitiona separat).Se poate transforma intr-un sistem de calatorie cu scaunul auto Primo Viaggio si adaptor (accesorii, se pot achizitiona separat).Sasiu din aluminiu solid (5.9 kg) si cos de transport.Se poate deplia doar cu o singura mana.Capotina cu protiecte 50+ UPF. Cureaua ajustabila cu prindere in 5 puncte.;Intretinere: :;curatati periodic toate partile din plastic cu o carpa umeda. Nu folositi solventi sau produse de curatare similare; mentineti toate partile metalice uscate pentru a preveni ruginirea; Periați partile tesaturii pentru a indeparta praful. La spalare, urmati indeaproape instructiunile de pe eticheta;Capacitatea cosului:;max. 5 kg;Varsta:;0 – 4 ani;Sex:;Unisex;Pachetul include:;sasiu de culoare neagra, 4 roti, cos accesorii, hamac.Greutate:;5.9 kg (Sasiu + Hamac)Dimensiuni:;255 x 268 x 914 mm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review