'

Carucior sport Avus Lake Abc Design

1.644,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 12003412303
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12003412303

Descriere

Caruciorul pentru copii Avus, este confortabil și manevrabilAvus este un carucior sport ușor, la îndemână și confortabil. Roțile din față pivotante îl fac extrem de manevrabil. Designul său compact și manevrabilitatea ușoară vă oferă mobilitate și flexibilitate. Spătarul și sezutul Avus pot fi reglate rapid și ușor. Așa că micutul tau drag poate descoperi lumea în poziție verticală așezată în poziție verticală sau se poate odihni confortabil în poziția culcată complet plană. De asemenea, lui Avus nu îi lipsește nimic în ceea ce privește confortul la împingere: frâna de parcare este situată direct pe roata din spate dreaptă, ceea ce face ca puntea spate să fie redundantă. Acest lucru nu numai că economisește greutate și spațiu, dar vă oferă și mai mult spațiu pentru picioare atunci când împingeți caruciorul. Un adevărat avantaj, mai ales pentru părinții înalți. Datorită roților mari din față și din spate, Avus se descurcă bine fie în oraș, fie în off-road. Susținute de sistemul de suspensie integrat, roțile asigură o deplasare lină pe orice suprafață. Cu ajutorul mânerului ascuns în scaunul caruciorului, puteți plia Avus cu o singură mână.Acest lucru îl face gata pentru transport în cel mai scurt timp.Funcția autonomă practică și blocarea de transport permit ca Avus să stea singur și să-l facă partenerul ideal - pe drum, în oraș sau în călătorii.Toate țesăturile pentru acest design sunt realizate din materiale reciclate, durabile. De exemplu, pentru producerea unui singur carucior sunt reciclate până la 100 de sticle PET. Fapte si date importante Recomandare De la nastere- pana la 4 ani Greutate maxima 22 kg Compatibil cu (optional) ABC Design Tulip Cybex Aton, Aton M, Aton M i-size, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus, Cloud Z i-size JOIE i-Gemm Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Coral, Pebble, Pebble Plus, Pebble Pro BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size Dimensiuni produs asamblat (lxl) 80 x 54 cm Înălţime maner ghidare 72 - 106 cm Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 75 x 54 x 31 cm Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl) 35 x 23 cm Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 35 x 49,5 cm Dimenisune roti fata 18,5 cm Dimensiune roti spate 26,5 cm Greutate brută 9,3 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review