'

Carucior sport Okini Rose Abc Design

ABC-Design
983,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12000011905

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12000011905
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Viata alaturi de bebelusul tau este palpitanta: fiecare zi este unica si plina de mici minuni

Acum, cand sunteti afara, nu sunteti doar un cuplu, sunteti o familie. Asa ca este mult mai important sa aveti un carucior perfect pentru nevoile voastre personale si pentru viata de zi cu zi din familie. Okini este agil, usor, flexibil si extrem de confortabil. Este un carucior la moda pentru mici aventuri care va vor face sa descoperiti bucuria plimbarilor. Okini este echipat pentru a oferii confort in calatorii, cu suspensii excelente pe spate, spatar si suport pentru picioruse ajustabil, si cu o copertina integrata: locul perfect pentru cei mici sa se odihneasca dupa ce au depus efort sa faca primii pasi. Caruciorul este unul sportiv ceea ce il face accesoriul ideal pentru familiile active care iubesc plimbarile. Rotile pivotante din partea din fata confera agilitate; are un design compact, mobilitatea si flexibilitatea asigura o manevrare usoara, oriunde ati fi in oras sau intr-o excursie mai departe. Okini are un sistem practic de pliere, fara prea mult efort acesta poate fi facut mic cu o singura mana si poate vi deschis la fel de repede si usor.

Recomandare De la 6 luni
Greutate maxima 22 kg
Baza plata pentru scaunul auto Nu
Compatibil cu ABC Design Tulip
Cybex Aton, Aton M, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus
kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix
Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Pebble, Pebble Plus
Dimensiuni produs asamblat (lxl) 84 x 59 cm
Înălţime maner ghidare 87 - 110 cm
Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 72 x 59 x 34 cm
Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl) 27 x 34 cm
Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 29 x 51 cm
Greutate brută 9,2 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review