'

Carucior Ypsi, Peg Perego, Ebony

Peg Perego
2.790,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IP15300000BA13
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IP15300000BA13
Categorii
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

CARUCIORUL Peg Perego YPSI;EBONY pentru copii este foarte usor si comod pentru parinti,;manerul telescopic imbracat in piele ecologica aducand un plus de confort si placere la atingere. Calitatea si eleganta italiana sunt puse intr-un singur produs premium pentru parinti si copii. Caruciorul Peg Perego Ypsi Combo Class Grey vine insotit de hamac si landou, astfel incat tu sa ai tot ceea ce iti trebuie intr-un singur loc.;;Ypsi Combo Class Grey - Fii liber in noua ta aventura, alegerea este a ta!Caruciorul YPSI, agil si reversibil, este cea mai buna alegere pentru oras, pentru zonele inguste sau strazile aglomerate.YPSI Ebony este alcatuit din: Sasiu YPSI, Hamac YPSI siSasiu YPSI; Manevrare fara efort, cu o singura mana; Maner ajustabil, telescopic, invelit in piele ecologica; Cos de accesorii incapator, prevazut cu extensii pentru a mari capacitatea acestuia; Maner pentru deplasarea ca pe troler a sasiului atunci cand este pliat; Usor si compact, cu numai 51cm latime poate trece cu usurinta testul liftului; Primo Viaggio: adaptoarele pentru scaun auto Primo Viaggio incluse. Scaunul auto nu este inclus; Sistem EasyDrive. Rotile au 12 rulmenti cu bile cu suspensie; Control Pirouette: adaptarea rotilor frontale (drepte sau pivotante) fara a va apleca; Mecanism de pliere usor, tip carte; Frana centralizata. Suspensie pe rotile din spate; Hamac YPSI Hamacul este aprobat pentru copiii cu varsta de la 6 luni pana la 22 kg; Hamacul poate fi ajustat in 3 pozitii: sezut, relaxare si somn datorita sistemului „Tilt in Space”; Prevazut cu capotina UPF 50+ ce poate fi ajustata; Bara de protectie a caruciorului, invelita in piele ecologica, poate fi indepartata foarte usor; Aparatoare pentru picioare prevazuta cu fermoar pentru acces usor si rapid la copil; Suport pentru picioare integrat; Capotina prezinta bara de care se pot agata jucariile prefereate ale celui mic; Hamac confortabil, reversibil. Prezinta curea care se prinde in 5 puncte cu captuseala pentru siguranta; Se pliaza pe sasiu. Dimensiuni Ypsi Ebony; Dimensiuni carucior Ypsi Ebony;(deschis) 51cm 99.5cm 102cm Dimensiuni carucior Ypsi Ebony;(inchis) 51cm 83cm 38.5cm ; Greutate hamac:;Ypsi Ebony 2.9 kg Greutate sasiu:;Ypsi Ebony 7.3 kg Dimensiuni roti:;carucior Ypsi Ebony 18 cm (rotile din fata); 27 cm (rotile din spate) ; Recomandare de varsta de la 6 luni pana la 22 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review