'

Carusel mobil 2 in 1, Meadow Days

Tiny Love
231,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tiny Love
Cod produs - SKU TL172

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

Descriere

Transformarea pozitiei pe burtica intr-un joc distractiv cu carusel mobil inovator si antrenant. Design bazat pe cele conceptul nostrum: 7 minuni ale dezvoltarii.Caruselul mobil 2 in 1 stimuleaza:Simturile: bratele rotative ale caruselului, muzica si lumina emisa incurajeaza dezvoltarea senzoriala;Perceptia: Caruselul mobil antrenant ajuta la dezvoltarea perceptiei;Abilitatile motorii: Pozitia “pe burta” este esentiala pentru dezvoltarea bebelusului;Inteligenta emotionala: Portabilitatea caruselului contribuie la inteligenta emotionala a bebelusului;Abilitatile motorii fine: Lumina si muzica interactive ofera suportul necesar pentru dezvoltarea coordonarii mainii – ochi.Fiecare mic detaliu este aici pentru a incuraja dezvoltarea copilului tau.0 – 2 luni: Dezvoltarea simturilorPlasati caruselul mobil la o distanta corespunzatoare de bebelus (in jur de 25 cm distanta) si lasati-l sa se bucure de sunetul si miscarea emisa, in timp ce acesta sta pe burtica, ajutandu-l sa stea cat mai mult in aceasta pozitie. Cand mergeti la plimbare, luati caruselul cu dumneavoastra, astfel incat bebelusul sa se poata bucura de confortul unei jucarii familiare;2 – 4 luni: Dezvoltarea abilitatilor motoriiSetati caruselul pe modul liber si lasati bebelusul sa incerce sa raspunda sunetelor audio si elementelor vizuale in timp ce sta pe burta. Acest lucru va incuraja copilul sa se intinda si sa incerce din nou, intarindu-si muschii importanti;4 – 6 luni: Dezvoltarea abilitatilor motorii finePe masura ce bebelusii se familiarizeaza cu pozitia “pe burtica”, se vor putea sprijini pe o mana in timp ce se joaca, iar cu cealalta va lovi caruselul. Asigurati-va ca pozitionati caruselul mobil la indemana copilului;6luni +: CognitieCand bebelusii s-au obisnuit cu pozitia de stat pe burta, pot continua sa se bucure de caracteristicile jucariei, minunandu-se de sunete si lumini, invatelegand ideea de cauza si efect, sau fereastra distractiva cucu – bau care ii va ajuta sa inteleaga ideea de permanenta a obiectului.Muzica si sunet: 30 minute de melodii neintrerupte si lumini colorate;Modul de balansare: Pentru stimularea dezvoltarii feedbackului;Modul silentios: Pentru o experienta de joc calma si linistitoare.Necesita baterii: 3XAA/LR6 (1.5v) (nu sunt incluse).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review