'

Carusel muzical Meadow Days, Tiny Love

Tiny Love
301,07 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tiny Love
Cod produs - SKU TL116

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TL116
Categorii
Brand
Taguri

Descriere

Un carusel melodios si colorat ce ofera o multitudine de sunete! 18 cantece diferite, din 6 categorii muzicale ce ajuta micutul sa se linisteasca si sa adoarma, incurajand dezvoltarea inteligentei emotionale. Caruselul creste impreuna cu bebelusul – poate fi transformat in cutie muzicala portabila in forma de casetofon. Buton de control ce poate fi activat de copil incurajand astfel independenta acestuia si il incurajeaza sa exploreze si sa invete Buton de selectie intamplatoare a melodiilor Miscare unica brevetata Pana la 40 de minute de muzica continua Buton de reglare a volumului 2 boxe de inalta calitate Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de varsta: 0-3 luni: Foloseste optiunea unica “white sounds” (sunete albe), atunci cand este bebelus. Cercetatorii au descoperit ca aceste sunete relaxeaza nou-nascutul, deoarece sunt asemanatoare cu sunetele auzite in burtica mamicii. 5+ luni : O data ce perioada de folosire a caruselului s-a incheiat, inlatura bratul acestuia si transforma-l intr-o cutie muzicala portabila in forma de casetofon. In scurt timp micutul va invata sa activeze singur cutia muzicala. 12+ luni: Mai tarziu, cand micutul incepe sa mearga, casetofonul va fi un prieten de nadejde, care il va insoti oriunde. Micutul va invata sa-si aleaga singur muzica dintre cele 18 melodii. Mod de folosire: 1. Mai mult decat un carusel - muzica si distractie! 2. Cand micutul creste, poti inlatura bratul caruselului si il poti transforma intr-o cutie muzicala portabila 3. Copilul se distreaza alaturi de primul lui casetofon, atunci cand incepe sa mearga Acest produs incurajeaza dezvoltarea cognitiva, a limbajului, a comunicarii, a simturilor si a inteligentei emotionale. Baterii necesare (nu sunt incluse): Cutia muzicala foloseste 3 baterii de 1,5 V, tip C (LR14) Dimensiune produs: 41.5 x 59.5 x 56.5 cm (latime x inaltime x adancime) Dimensiune ambalaj: 41.5 x 34 x 12 cm (latime x inaltime x adancime) Recomandare de varsta: 0luni+ ;

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review