'

Carusel muzical, Momi Kiki

Momi
136,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Momi
Cod produs - SKU AKCE00010

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
AKCE00010
Categorii
Brand
Taguri

Descriere

Melodii blande, miscare si super jucarii... Suntem siguri ca oricarui copil ii va placea caruselul MoMi KIKI pentru ca ajuta la crearea unei atmosfere calme si incurajeaza somnul! Caruselul MoMi KIKI dezvolta abilitatile tactile si imbunatateste coordonarea mainilor cu privirea.

Caruselul MoMi KIKI este foarte util. Datorita suportului universal, caruselul MoMi KIKI poate fi atasat pe patut, pe carucior, pe scaunul de masina si oriunde vrei sa-I oferi copilului tau ceva de facut!

Caruselul MoMi KIKI este o jucărie universala ce poate fi instalata foarte usor.

Culorile folosite sunt blande, jucariile sunt delicate si moi, realizate din materiale textile de inalta calitate, inclusiv catifea si pasla.

Cele 4 jucarii senzoriale (cu fosnet si scartait) pot fi folosite si individual.

Miscarea rotative a caruselului este lenta iar cele 6 melodii, inclusiv zgomotul alb, ii vor capta atentia puiului tau.

Jucariile pot fi spalate la masina.

Garanție: 2 ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review