'

Casca bicicleta copii, Momi - Pink

Momi
95,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Momi
Cod produs - SKU ROBI00017
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ROBI00017
Brand
Tip produs
Bicicleta cu pedale

Descriere

Casca bicicleta copii, Momi - Pink In orice moment si in orice circumstante, siguranta copilului tau este prioritatea noastra. Acesta este cel mai important lucru si pentru tine, nu? Asa ca nu uita ca in timpul nebuniei pe bicicleta, scuter sau patine cu role, trebuie ca puiul tau sa aiba intotdeauna o casca pe cap! Pentru a avea grija de copilul tau alege casca MoMi MIMI - o casca plina de avantaje. Caracteristici: • Carcasa ABS caracterizata prin duritate ridicata, rezistenta la zgarieturi si la impact. • Carcasa interioara EPS de inalta densitate, foarte rezistenta la impact. • Captuseli din spuma in casca pentru protectie si confort suplimentar. • Sistem de reglare a circumferintei capului, de la 47 - 58 cm. • Curele reglabile pentru barbie. • 11 orificii de aerisire. MoMi MIMI este o alegere excelenta nu numai datorita calitatilor sale de protectie ridicate, ci si capacitatii de a dezvolta abilitatile artistice ale copilului tau! Cum este posibil?! Fiecare casca MoMi MIMI va deveni o piesa unica atunci cand copilul tau o decoreaza cu propriile sale desene. Poate scrie pe ea, fara frica, cu creioane, pixuri si, cand se plictiseste de model, il poti spala cu usurinta si poti crea un nou design! Respecta standardul european EN-71. Cum pozitionezi corect o casca de protectie? Amintiti-va ca nici macar casca de cea mai buna calitate nu va proteja copilul de cadere daca este purtata incorect. Iata cateva sfaturi despre cum sa puneti corect casca. Casca trebuie pusa pe frunte, apoi regleaza la dimensiunea capului. La fel de importanta este reglarea curelelor de pe lateral. Este important ca cele doua curele sa se intalneasca sub ureche si sa fie stranse. Curelele pentru gat trebuie, de asemenea, stranse. Casca pe frunte, curelele stranse, catarama fixata si …pleaca!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review