'

Casuta din copac - De-a v-ati ascunselea

Learning Resources
242,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Learning Resources
Cod produs - SKU LER7741

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LER7741
Greutate
0.5 kg
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani
Pentru
Unisex

Descriere

Jocul stimuleaza copiii sa isi foloseasca manutele pentru a deschide usile casutei din copac si astfel isi dezvolta abilitatile motrice fine.

Caracteristici:

  • casuta din copac este prevazuta cu 5 usite colorate 
  • copiii se vor bucura sa deschida usitele si sa descopere ce animalut blanos se ascunde in spatele fiecarei usi
  • pune merele in varful copacului si priveste cu uimire cum sar din scorburile secrete (pentru a schimba cursul trebuie sa invarti piesa sub forma de frunza)
  • introdu piesele colorate in spatele usilor cu numarul, forma si culoarea corespunzatoare
  • casuta este ideala pentru introducerea abilitatilor de potrivire la copiii mici, apoi pentru introducerea corespondentei culoare-cifra-multime
  • merele din plastic sunt inscriptionate cu 5 forme diferite: cerc, patrat, triunghi, romb si stea

Setul include:

  • o casuta in copac din plastic
  • 5 mere colorate

Dimensiunea casutei: 30 x 26 x 10cm

Varsta recomandata: 2 - 4 ani

Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.  Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review