'

Catarator Monkey Bars cu leagan Dunster House

1.799,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU DHPS709S

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DHPS709S
Categorii
Varsta
3 - 14 ani
Pentru
Fetite

Descriere

Catarator Monkey Bars cu leagan Dunster House ideal pentru curtile medii si mici.Ideal pentru copii activi, dornici de cararare, dand frau liber distractiei in aer liber, include catarator monkey bar si 1 leagan.Multumita materialelor componente din lemn pre-gaurite si taiate montajul se poate face in cateva ore. Avantaje: Structura stabila, design inovator si placut, siguranta maxima atestata certificata CE TUV, rezistenta indelungata. Caracteristici : Dimensiuni generale: 316 cm x 240cm x 214 cm inaltimeGrinzi dintr-o bucataInclude 1 leagan (max 50kg)Monkey Bars10 ani garantie pentru lemn - Lemn tratat sub presiuneTestat independent pentru siguranta maxima.Structura solida, stabila.Include sistem de fixare in pamant pentru o siguranta suplimentara.Livrat in conformitate cu pozele, include instructiuni de montare si toate accesoriile (suruburi, saibe, piulite). Toate elementele necesita montarea de catre adultiRecomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 aniRecomandat pentru 2 copii monkeybar sau 1 pe leagan ( o greutate maxima recomandata de 50 kg / copil ) In timpul folosirii monkey-barului este interzisa joaca pe leagane si invers.Recomandat pentru uz rezidential.Certificat TUV.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review