'

Cenusareasa

Bullyland
31,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Bullyland
Cod produs - SKU BL4007176125991

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BL4007176125991
Categorii
Greutate
0.04 kg
Brand
Tip produs
Figurine
Pentru
Unisex
Inaltime
10.00
Latime
5.00
Lungime
5.00
Taguri

Descriere

Cenusareasa e o fata frumoasa care ramane singura pe lume si trebuie sa se mute cu mama sa vitrega, fiind scoasa din familie si devenind o servitoare... in propria ei casa. Cand ea vrea sa mearga la balul organizat de rege, mama ei vitrega nu o lasa sa se imbrace cu hainele ei mai vechi, desi erau foarte frumoase... ci le pregateste pe cele doua fiice ale sale pentru ca ele sa fie cele mai frumoase, incercand sa il impresioneze pe print.

Ramanand singura, Cenusaresei i se arata o zana buna care reuseste sa o faca frumoasa pentru balul care abia incepuse, insa cu o singura conditie - ca la miezul noptii sa se intoarca acasa pentru ca toate vor reveni la normal. Ajunsa la bal, frumusetea ei nu putea trece neobservata. Printul o priveste neintrerupt chiar daca toate fetele care se gaseau acolo incercau sa il cucereasca.

Cei doi se indragostesc, dar de teama ca printul sa nu o paraseasca atunci cand va afla ca e saraca si ca totul a fost numai o vraja, ea fuge acasa cu putin timp inainte ca ceasul sa bata ora 12. Din mers aceasta isi pierde un pantof. Urmatoarea zi printul pleaca in cautarea ei cu acel pantof. El stia ca cea caruia o sa i se potriveasca pantoful va fi aleasa lui. In cele din urma cei doi se regasesc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.

Dimensiune figurina: 10 cm.

Varsta recomandata: peste 3 ani!

Figurina este pictata manual si este realizata dintr-un material plastic care nu contine PVC.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review