'

Comoda pentru infasat Klups Oliver Alb

KLUPS
1.077,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
KLUPS
Cod produs - SKU 00080806

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00080806
Greutate
42 kg
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Comoda este moderna si foarte practica. Aceasta se poate monta simplu fiind foarte usor de intretinut. Este o comoda copii confectionata din materiale de calitate superioara si prevazuta cu marginile rotunjite pentru siguranta copilului dumneavoastra. 
Aceasta comoda bebelusi este prevazuta cu un modul de infasat bebelusi care poate fi demontat foarte usor. Cele 3 sertare vor fi utile pentru a depozita jucarii, hainute sau accesorii pentru prichindei. 

Caracteristici:
- produs fabricat in Uniunea Europeana
- confectionata din materiale de calitate superioara
- vopselele utilizate sunt non-toxice
- marginile sunt rotunjite pentru siguranta copiilor
- este prevazuta cu 3 sertare incapatoare care sunt perfecte pentru depozitarea de jucarii, hainute sau accesorii pentru prichindei
- este o comoda prevazuta cu un modul pentru infasat bebelusi
- modulul pentru infasat se poate demonta foarte usor si astfel comoda pentru copii poate fi utilizata o perioada indelungata
- culoare: alb.

Dimensiuni:
- fara masa de infasat: 83(L) x 53(l) x 87(h) cm

- cu masa de infasat 83(L) x 73(l) x 94 cm.

Format din 2 colete:

Dimensiuni colet 1: 90 x 59 x 10 cm

Greutate: 19 kg.

Dimensiuni colet 2: 90 x 63 x 14 cm

Greutate: 23 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review