'

Complex de joaca ChallengeFort cu 2 leagane si monkeybar, tobogan verde, Dunster House

5.499,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU DHPS711-1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DHPS711-1
Categorii
Varsta
3 - 14 ani
Pentru
Fetite

Descriere

Complex de joaca ChallengeFort cu 2 leagane si monkeybar, tobogan verde, Dunster House ideal pentru curtile medii sau mari.Cu un nou design care da frau liber distractiei in aer liber, include variate posibilitati de joaca ( zona de catarat, tobogan , leagan , turn cu acoperis de lemn).Multumita materialelor componente din lemn pre-gaurite si taiate montajul se poate face in cateva ore. Avantaje: Structură stabila, design placut, siguranta maxima atestata certificata CE TUV, rezistenta indelungata. Caracteristici : Dimensiuni generale: 440 cm x 369 cm x 243 cm inaltimeGrinzi dintr-o bucataPlatforma - 120 cm inaltime de la sol.Scara de catarat cu pietre de catarat profesionale.Tobogan de 2.4 m rezistent la intemperii , din plastic gros .Include 2 leagane (max 50kg fiecare)Monkey BarsZid plasa de catarat.Include accesorii: manere, telescop, volan.Lemn pregaurit , gata de asamblare.10 ani garantie pentru lemn - Lemn tratat sub presiuneTestat independent pentru siguranta maxima.Structura solida, stabila.Include sistem de fixare in pamant pentru o siguranta suplimentara.Livrat in conformitate cu pozele, include instructiuni de montare si toate accesoriile (suruburi, saibe, piulite).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review