'

Complex joaca din lemn Mixter Fungoo

3.500,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU FU08180PKX

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
FU08180PKX
Categorii
Brand
Varsta
3 - 14 ani
Pentru
Fetite

Descriere

FUNGOO Mixter este un spatiu de joaca ideal pentru toti copiii activi indeplinind cele mai stricte cerinte. Multiplele forme de joaca vor oferi celor mici nenumarate oportunitati de a petrece timpul creativ. Fungoo Mixer este gata echipat de joaca, cu accesorii incluse. Acest loc de joaca estea realizat conform tuturor standardelor CE si este complet sigur. Avantaje: -Tobogan rezistent de 2,2 m lungime- 6 ancore de fixare la sol- manere si aparatori suruburi- turn- cutie de nisip- zid de catarat- 2 Leagane drepte (max 50 kg)- scara de catarat cu noduri- instrumente de asamblare- instructiuni de asamblare pas cu pas Dimensiuni : 384 x 372 x h247 cm Platforma : h125 cm Produsele sunt realizate din lemn natural intreg fara adeziv.Materialul lemnos are diametrul de 6.5-10 cm, este impregnat impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor, si pre-colorat.Complexul de joaca este recomandat pentru uz rezidential, si se poate folosi de max 6 copii in acelasi timp.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review