'

DISNEY PRINCESS TURNUL PRINTESEI RAPUNZEL

Mattel
487,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHLW30

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHLW30
Greutate
0.6 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
32.00
Latime
51.00
Lungime
13.50

Descriere

Aventura ii asteapta pe fanii Disney Princess cu acest turn incitant al printesei Rapunzel! Dispunand de 6 zone de joaca, 14 accesorii si o papusa Rapunzel si o figurina Pascal. Copiilor le va placea sa exploreze acest set de joaca distractiv inspirat de Disney's Tangled. Turnul include un dormitor transformabil, bucatarie, zona de imbracaminte pentru Pascal si leagan in aer liber.Pascal se poate &bdquocatara&rdquo in sus si in jos pe parul lui Rapunzel in afara ferestrei turnului. De asemenea, se poate fixa de bratul lui Rapunzel sau de leagan!Aceasta papusa Disney Rapunzel are parul lung si vine cu o perie si accesorii de par pentru distractia de coafat!În rochia ei mov cu o fusta detasabila, aceasta papusa Rapunzel este pregatita pentru cea mai buna zi din istorie!Papusa nu poate sta singura. Culorile si decoratiunile pot varia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review